Resultats globals: 7 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
5 p, 122.1 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
2.
5 p, 83.6 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
5 p, 82.2 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
5 p, 82.2 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
5 p, 31.4 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
General characteristics of fungi. Taxonomy. Isolation and identification techniques of common foodborne fungi (moulds and yeasts). Fungal food spoilage. Preservatives. Mycotoxins and mycotoxin-producing fungi. [...]

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
5 p, 108.4 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
5 p, 108.3 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
2013-14  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.