Resultats globals: 3 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
5 p, 103.3 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
8 p, 166.7 KB Direcció i gestió de cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio
En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el correcte ús de les eines i de la maquinària de cuina i vetllar pel manteniment de les mateixes. 2. Conèixer sistemes de neteja, desinfecció i ordre en una cuina seguint la normativa higiènic - sanitària. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
3.
11 p, 417.0 KB Direcció i Gestió de Cuina I i II [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Portar a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.