Resultats globals: 7 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
6 p, 114.1 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Lozano Alfaro, Isaac ; Camacaro León, José Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
The course Kitchen Management II serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment in practice. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 110.8 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
The course Kitchen Management II serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment in practice. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
5 p, 110.6 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
The course Kitchen Management II serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment in practice. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
5 p, 104.8 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
5 p, 104.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
10 p, 157.2 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio
En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Dur a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. 2. [...]
2018-19 (Grau en Direcció hotelera)  
7.
11 p, 417.0 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Portar a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.