Results overview: Found 3 records in 0.02 seconds.
Course materials, 3 records found
Course materials 3 records found  
1.
5 p, 104.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina II pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler des de la pràctica. [...]
La asignatura de Dirección y Gestión de Cocina II pretende establecer los parámetros de actuación para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero desde la práctica. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
10 p, 157.2 KB Direcció i gestió de cuina II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio
En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Dur a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. 2. [...]
2018-19 (Grau en Direcció hotelera)  
3.
11 p, 417.0 KB Direcció i Gestió de Cuina I i II [103730] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Portar a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.