Resultats globals: 7 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 7 registres trobats
Materials acadèmics 7 registres trobats  
1.
5 p, 104.7 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
At the end of the course the student / a should be able to: 1. Knowing the structure of an F & B department as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that make it up. 2. Manage and control costs effectively Department of F & B for a catering company. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
4 p, 102.8 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
At the end of the course the student / a should be able to: 1. Knowing the structure of an F & B department as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that make it up. 2. Manage and control costs effectively Department of F & B for a catering company. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
4 p, 102.7 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
At the end of the course the student / a should be able to: 1. Knowing the structure of an F & B department as well as the skills, abilities and tasks of each job profiles that make it up. 2. Manage and control costs effectively Department of F & B for a catering company. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
4 p, 102.6 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
4 p, 102.3 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
Al finalizar la asignatura el alumno/a deberá ser capaz de: 1. Conocer la estructura de un departamento de F&B así como las competencias, habilidades y tareas de cada uno de los perfiles laborales que lo integran. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
6.
7 p, 162.5 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / García Victorino, José Luis
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
7.
11 p, 412.8 KB Direcció i Gestió de la Restauració I [103731] / Canaleta Safont, Eva ; García Victorino, José Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Conèixer l'estructura d'un departament de A&B així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.