Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
5 p, 104.3 KB Màrqueting [103735] / Oller Nogués, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
OBJECTIUS FORMATIUS A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. [...]
OBJETIVOS FORMATIVOS A final de curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer los principales elementos de la planificación estratégica 3. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
7 p, 143.7 KB Màrqueting [103735] / Oller Nogués, Jordi
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
3.
7 p, 380.1 KB Màrqueting [103735] / Oller Nogués, Jordi ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
At the end of the course the student must be able to: 1. Differentiate the concepts of production and servuction and its implications for tourism enterprises and destinations. 2. Know the main elements of strategic planning 3. [...]
2016-17 (Hospitality Management Degree)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.