Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 3 registres trobats
Materials acadèmics 3 registres trobats  
1.
4 p, 121.5 KB Estratègies Directives i de Comunicació en la Gestió Hotelera [103759] / Aguar Martínez, María José
Al final de l'assignatura l'alumne/a serà capaç de: Conèixer com funciona i s'estructura la informació en els mitjans de comunicació Identificar els seus punts forts i punts febles com a comunicador/a Aplicar la seva capacitat d'anàlisi, de reflexió i de síntesiSaber desenvolupar les tècniques d'argumentació i de persuasió en un discurs Conèixer, aplicar i desenvolupar els elements clau del treball en equip Aprendre a posar en pràctica l'empatia, l'escolta activa i l'asertivitat.
A final de la asignatura el alumno / a será capaz de: Conocer cómo funciona y se estructura la información en los medios de comunicación Identificar sus puntos fuertes y puntos débiles como comunicador / a Aplicar su capacidad de análisis, de reflexión y de síntesis Saber desarrollar las técnicas de argumentación y persuasión en un discurso Conocer, aplicar y desarrollar los elementos clave del trabajo en equipo Aprender a poner en práctica la empatía, la escucha activa y la asertividad.

2019-20
3 documents
2.
8 p, 172.9 KB Estratègies directives i de comunicació a la gestió hotelera [103759] / Aguar Martínez, María José
A final de l’assignatura l’alumne/a serà capaç de:  Conèixer com funciona i s’estructura la informació en els mitjans de comunicació  Identificar els seus punts forts i punts febles com a comunicador/a  Aplicar la seva capacitat d’anàlisi, de reflexió i de síntesi  Saber desenvolupar les tècniques d’argumentació i de persuasió en un discurs  Conèixer, aplicar i desenvolupar els elements clau del treball en equip Aprendre a posar en pràctica l’empatia, l’escolta activa i l’assertivitat.
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
3.
10 p, 453.0 KB Estratègies directives i de comunicació a la gestió hotelera [103759] / Aguar Martínez, Mª José ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
A final de l’assignatura l’alumne/a serà capaç de:  Conèixer com funciona i s’estructura la informació en els mitjans de comunicació  Identificar els seus punts forts i punts febles com a comunicador/a  Aplicar la seva capacitat d’anàlisi, de reflexió i de síntesi  Saber desenvolupar les tècniques d’argumentació i de persuasió en un discurs  Conèixer, aplicar i desenvolupar els elements clau del treball en equip  Aprendre a posar en pràctica l’empatia, l’escolta activa i l’asertivitat.
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.