Resultats globals: 5 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 5 registres trobats
Materials acadèmics 5 registres trobats  
1.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
5 p, 77.9 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
4.
5 p, 30.0 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
This matter will be focused in the development of foods ready to eat and the catering development. Wi will study the different equipment to be used in an industrial level, hygienic conditions, formulation of the dishes, design and distribution of the space to assure an efficient industrial kitchen. [...]

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
5.
5 p, 107.0 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.