Resultats globals: 6 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 6 registres trobats
Materials acadèmics 6 registres trobats  
1.
3 p, 79.0 KB Fisiologia animal [25409] / Tort Bardolet, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Boltaña Harms, Sebastián ; Belda Poyato, Fco. Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2007-08
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
2.
2 p, 33.1 KB Fisiologia animal [25409] / Tort Bardolet, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Balasch Alemany, Joan Carles ; Martí Sistac, Octavi ; Belda Poyato, Fco. Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2003-04
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
3.
2 p, 1.4 MB Fisiologia animal [25409] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2004-05
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
4.
4 p, 19.4 KB Fisiologia animal [25409] / Molinero Egea, María Amalia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Giralt Carbonell, Mercè ; Tort Bardolet, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Quintana Romero, Alberto ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2006-07
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
5.
3 p, 64.7 KB Fisiologia animal [25409] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
model
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
 Accés restringit a la UAB
6.
2 p, 21.5 KB Fisiologia animal [25409] / Martí Sistac, Octavi ; Balasch Alemany, Joan Carles ; Belda Poyato, Fco. Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2005-06
Llicenciat en Biotecnologia [529]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.