Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 3 registros
Materiales académicos Encontrados 3 registros  
1.
5 p, 109.0 KB Estètica Aplicada [43836] / Vilar Roca, Gerard ; Bocos Mirabella, Yaiza Ágata ; Perez Casanovas, Ager ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
L'assignatura té com a subtítol Estetica gustatoria. Com a tal és pionera en el panorama acadèmic internacional. L'objectiu general de l'assignatura és conèixer el vocabulari i argumentari de l'estètica gustatòria com una forma recent i de creixent imporntància de l'estètica aplicada. [...]
La asignatura tiene como subtítulo Estética gustatòria. Como tal es pionera en el panorama académico internacional. El objetivo general de la asignatura es conocer el vocabulario y argumentario de la estética gustatoria como una forma reciente y de creciente imporntancia de la estética aplicada. [...]

2019-20
1429 [1429]
3 documentos
2.
5 p, 85.0 KB Estètica Aplicada [43836] / Vilar Roca, Gerard ; Bocos Mirabella, Yaiza Ágata ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
L'assignatura té com a subtítol Estetica gustatoria. Com a tal és pionera en el panorama acadèmic internacional. L'objectiu general de l'assignatura és conèixer el vocabulari i argumentari de l'estètica gustatòria com una forma recent i ce creixent imporntància de l'estètica aplicada. [...]
2018-19
Màster Universitari en Filosofia Aplicada [1372]  
3.
5 p, 84.3 KB Estètica Aplicada [43836] / Vilar Roca, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
L'assignatura té com a subtítol Estètica gustatòria. Com a tal és pionera en el panorama acadèmic internacional. L'objectiu general de l'assignatura és conèixer el vocabulari i argumentari de l'estètica gustatòria com una forma recent i ce creixent imporntància de l'estètica aplicada. [...]
2017-18
Màster Universitari en Filosofia Aplicada [1372]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.