Resultados globales: 64 registros encontrados en 0.03 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 64 registros
Materiales académicos Encontrados 64 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
4 p, 102.5 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
2.
4 p, 102.5 KB Pràctiques Professionals [104969] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del Sector. Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. [...]
Dar continuidad a la aproximación del alumno a la realidad laboral del sector. Contrastar, ampliar i aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
3.
4 p, 101.6 KB Pràctiques Externes II [104968] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aproximar l'alumne a la realitat laboral del Sector. Ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. Adquirir experiència i coneixement en el món professional real Facilitar la generació de capacitats professionals Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques.
Aproximar al alumno a la realidad laboral del Sector. Ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real Facilitar la generación de capacidades profesionales Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
4.
4 p, 101.2 KB Pràctiques Externes I [104967] / Aguar Martínez, María José ; Sagué Pla, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Aproximar l'alumne a la realitat laboral del Sector. Ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. Adquirir experiència i coneixement en el món professional real Facilitar la generació de capacitats professionals Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques.
Aproximar al alumno a la realidad laboral del Sector. Ampliar y aplicar los conocimientos teóricos de los diferentes aspectos trabajados durante el transcurso de la carrera. Adquirir experiencia y conocimiento en el mundo profesional real Facilitar la generación de capacidades profesionales Dar cumplimiento a la concepción del ciclo docente de las prácticas.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
5.
4 p, 106.2 KB Turisme i Patrimoni [104966] / Abril Sellarés, Maria ; Carmaniu Mainadé, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Els objectius que a final de curs l'alumne/a haurà de/d'assolir son: Poder definir la noció de patrimoni cultural material i immaterial. Sospesar el valor que té el patrimoni cultural en relació amb el present. [...]
Al final del curso los objetivos que el alumno/a tendrá que alcanzar son: Poder definir la noción de patrimonio cultural material e inmaterial. Sopesar el valor que tiene el patrimonio cultural en relación con el presente. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
6.
5 p, 107.6 KB e-Marketing Turístic [104965] / Butkouskaya, Vera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
En aquest curs, examinem com les organitzacions que treballen en el sector del turisme i de l'hospitalització treuen profit del màrqueting digital i de les xarxes socials que construeixin interaccions consumidor-consumidor per donar suport als seus esforços de màrqueting i aprofitar la confiança dels clients. [...]
En este curso, examinamos cómo las organizaciones que trabajan en el sector del turismo y la hostelería capitalizan el marketing digital y las redes sociales construyendo interacciones de consumidor a consumidor para respaldar sus esfuerzos de marketing y apalancar la confianza del cliente. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
7.
4 p, 101.3 KB e-Commerce en Turisme [104964] / Ruiz Aguado, Carme ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura pretén dotar a l'alumne de quart curs del Grau de Turisme de les habilitats informàtiques i comunicatives necessàries per comercialitzar productes turístics treballant algunes aplicacions del Sistema de Reserves Amadeus i analitzant els diversos canals de distribució existents per a cada tipologia d'empresa turística. [...]
La asignatura pretende dotar al alumno de cuarto curso del Grado de Turismo de las habilidades informáticas y comunicativas necesarias para comercializar productos turísticos trabajando algunas aplicaciones del Sistema de Reservas Amadeus y analizando los distintos canales de distribución existentes en el sector turístico. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
8.
5 p, 105.2 KB Sistemes d'Informació i Gestió Hotelera [104963] / Giménez García, Víctor ; Blabia Girau, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura facilita una sèrie d'eines informàtiques fonamentals pel seu desenvolupament com a futurs directius. L'ensenyament és en base a sessions molt dinàmiques aprenent directament practicant sobre els programes (Fidelio, Project, Tableau, business game, etc) de manera que l'assistència és gairebé imprescindible per superar l'assignatura. [...]
La asignatura facilita una serie de herramientas informáticas fundamentales para su desarrollo como futuros directivos. La enseñanza es en base a sesiones muy dinámicas aprendiendo directamente practicando sobre los programas (Fidelio, Project, Tableau, business game, etc) de forma que la asistencia es casi imprescindible para superar la asignatura. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
9.
5 p, 130.4 KB Promoció de Destins Turístics [104962] / Massanés Vilaplana, Joan ; Yáñez Gago, Arena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura té dos grans vessants temàtics que es desprenen del nom de la mateixa: d'una banda, tots aquells conceptes, tècniques i estratègies vinculats al món de la promoció a l'actualitat i, de l'altra, l'anàlisi de com s'apliquen aquestes estratègies en els casos concrets de les principals destinacions turístiques. [...]
La asignatura tiene dos grandes vertientes temáticas que se desprenden del nombre de la misma: por un lado, todos aquellos conceptos, técnicas y estrategias vinculados al mundo de la promoción en la actualidad y, por otra parte, el análisis de cómo se aplican estas estrategias en los casos concretos de los principales destinos turísticos. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
10.
6 p, 109.6 KB Innovació en Gestió Hotelera [104961] / Santolalla García, Beatriz ; Moguel Fernández, Jordi ; Carrer, Deborah ; Labastida Noguera, Albert ; Belenes Casas, Gerard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
La configuració de la planta hotelera actual a nivell mundial ha canviat molt substancialment als darrers anys per tal donar servei a un client que demanda una atenció personalitzada i adaptada a les seves necessitats actuals a qualsevol lloc del món. [...]
La configuración de la planta hotelera actual a nivel mundial ha cambiado sustancialmente en los últimos años para dar así servicio a un cliente que solicita una atención personalizada y adaptada a sus necesidades actuales en cualquier lugar del mundo. [...]

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos

Materiales académicos : Encontrados 64 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.