Resultats globals: 377 registres trobats en 0.04 segons.
Documents de recerca, 109 registres trobats
Materials acadèmics, 268 registres trobats
Documents de recerca 109 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 376.5 KB Food sovereignty and conservation of biodiversity / Estarellas Maurin, Aina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 5.8 MB Nutrition and cancer / Broto Torredemer, Valentina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 345.4 KB Stevia : production, cultivation and commercialization / Peris Invernon, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 934.7 KB How breast milk encourage the bacteria establishment in the gut / Pérez Calurano, Susana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 9.6 MB Bt crops resistant to insects / Casino Alcalde, Pablo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 813.0 KB Amino acids. Uses and applications in the food industry / Porret Flix, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 1.0 MB Nutrigenòmica : intolerància a la lactosa / Monfort, Màrcia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 597.1 KB Influence of leptin in the childhood obesity / Martín Graells, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 891.3 KB Decontamination of seeds for seed sprout production by high hydrostatic pressure / Descalzo Pérez, Mercedes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 379.3 KB Nutrigenomics : olive oil / Carles Moncada, Miquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 109 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 268 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 102.6 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
5 p, 99.9 KB Reactors, Instrumentació i Control [103226] / Pérez Cañestro, Julio Octavio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Reactors, instrumentació i control en la titulació. Aquesta és una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que inicia als estudiants en els sistemes en els que tenen lloc reaccions, el concepte i tipus de reactors ideals i les principals desviacions d'aquesta idealitat. [...]
The course Reactors, instrumentation and control in the bachelor. This course belongs to the second bachelor year and it is mandatory. The course introduces the students in the production systems that involve chemical reactions, the concept and types of ideal reactors and the main deviations from ideality. [...]
La asignatura Reactores, instrumentación y control en la titulación. Esta es una asignatura de segundo curso, de carácter obligatorio, que inicia a los estudiantes en los sistemas de producción que incluyen reacciones químicas, el concepto y tipos de reactores ideales y las principales desviaciones de esta idealidad. [...]

2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
4 p, 89.2 KB Matemàtiques [103242] / Calsina Ballesta, Angel ; Ortiz Vargas, Walter Andrés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'estudiant adquireixi els coneixements i les eines matemàtiques bàsiques per a poder entendre, usar i desenvolupar els models matemàtics associats als fenòmens químics, físics o biològics. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
6 p, 108.8 KB Bioquímica II [103265] / Ariño Carmona, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
6 p, 105.7 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
6 p, 101.9 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
3 p, 84.8 KB Fonaments de Projectes [103231] / Carrera Muyo, Julián ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte.
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 103.4 KB Química dels Aliments [103238] / Ferragut Pérez, Victoria ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química dels Aliments en la titulació: Aquesta assignatura està en estreta relació amb Productes Alimentosos, assignatura que pertany a la mateixa matèria. Així mateix no es pot concebre l'estudi d'aquesta assignatura sense tenir en compte les diferents manipulacions a les que es sotmeten els aliments durant el seu processament, per això una bona assimilació de la matèria Composició i Propietats dels Aliments, a la qual pertany aquesta assignatura, és necessària per aprofitar i aprendre assignatures posteriors de processat dels aliments i d'indústries específiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
5 p, 98.3 KB Mètodes de Processament d'Aliments I [103555] / Saldo Periago, Jordi ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori. Tracta els processos físics de transformació i/o conservació dels aliments de forma general, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza amb més aprofundiment en les assignatures optatives que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents
10.
7 p, 101.1 KB Fisiologia Humana [103252] / Jiménez Farrerons, Marcel ; Fernández Gimeno, Ester ; Vergara Esteras, Patrocinio ; Martín Ibáñez, Maite ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 268 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.