Resultats globals: 921 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 109 registres trobats
Materials acadèmics, 812 registres trobats
Documents de recerca 109 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 376.5 KB Food sovereignty and conservation of biodiversity / Estarellas Maurin, Aina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 5.8 MB Nutrition and cancer / Broto Torredemer, Valentina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 345.4 KB Stevia : production, cultivation and commercialization / Peris Invernon, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 934.7 KB How breast milk encourage the bacteria establishment in the gut / Pérez Calurano, Susana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 9.6 MB Bt crops resistant to insects / Casino Alcalde, Pablo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 813.0 KB Amino acids. Uses and applications in the food industry / Porret Flix, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 1.0 MB Nutrigenòmica : intolerància a la lactosa / Monfort, Màrcia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 597.1 KB Influence of leptin in the childhood obesity / Martín Graells, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 891.3 KB Decontamination of seeds for seed sprout production by high hydrostatic pressure / Descalzo Pérez, Mercedes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 379.3 KB Nutrigenomics : olive oil / Carles Moncada, Miquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 109 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 812 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
7 p, 94.6 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
5 p, 84.2 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat Arara, Maria Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castella Gómez, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
8 p, 105.2 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Sala Pallarés, Roser ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
7 p, 93.0 KB Llet i Productes Lactis [102648] / Trujillo Mesa, Antonio José ; Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
7 p, 92.0 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
5 p, 83.3 KB Desenvolupament i Innovació [103256] / Guamis López, Buenaventura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
5 p, 80.8 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Font Segura, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
7 p, 94.0 KB Experimentació al Laboratori [103249] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Albanell Trullas, Elena ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Céspedes Mulero, Francisco ; Genescà Garrigosa, Anna ; Bartolomé Filella, Jordi ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ I OBJECTIUS FORMATIUS DE L'ASSIGNATURA Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter bàsic i pràctic. En aquesta assignatura l'estudiant haurà d'adquirir les habilitats que li han de permetre aplicar les tècniques i mètodes bàsics de diferents matèries. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 812 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.