Resultats globals: 3 registres trobats en 0.01 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 3 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 3 registres trobats  
1.
1754x1163, 601.7 KB Razas de patos / Fàbregas i Comadran, Xavier
La dispersión mundial del pato como especie de producción de carne y huevos, asociada a sistemas extensivos es significativa. En China (recordemos el pato lacado de Beijing) y en el sudeste asiático, su carne y sobre todo sus huevos, son muy apreciados. [...]
Es presenten diferents espècies i races d'ànecs.

1991 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
38 documents
2.
1169x772, 206.1 KB Patos para foie gras / Fàbregas i Comadran, Xavier
La capacidad fisiológica de convertir un hígado normal en un hígado graso está motivada en los patos por su carácter migratorio anual. Cada año, estas aves deben alimentarse para poder acumular suficientes reservas y aguantar el duro período migratorio. [...]
Es presenten ànecs Moulard en instal·lacions de cria, anterior a l'embocat final.

1995 (Memoria digital de producció animal)
21 documents
3.
1182x772, 251.3 KB Calidad de la canal y de la carne en patos y ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El foie, junto con el caviar, el marisco, el jamón ibérico y el champagne, son los paradigmas de la gastronomía de lujo. Mientras que el pato mudo da la mejor carne, el pato Moulard proporciona el foie más consumido y su carne es un buen subproducto. [...]
El foie, juntament amb el caviar, el marisc, el pernil ibèric i el cava, són els paradigmes de la gastronomia de luxe. Mentre que l'ànec mut dóna la millor carn, l'ànec Moulard proporciona el foie més venut i la seva carn és un bon subproducte. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
41 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
1754x1163, 601.7 KB Razas de patos / Fàbregas i Comadran, Xavier
La dispersión mundial del pato como especie de producción de carne y huevos, asociada a sistemas extensivos es significativa. En China (recordemos el pato lacado de Beijing) y en el sudeste asiático, su carne y sobre todo sus huevos, son muy apreciados. [...]
Es presenten diferents espècies i races d'ànecs.

1991 (Memoria digital d'etnologia veterinària)
38 documents
2.
1169x772, 206.1 KB Patos para foie gras / Fàbregas i Comadran, Xavier
La capacidad fisiológica de convertir un hígado normal en un hígado graso está motivada en los patos por su carácter migratorio anual. Cada año, estas aves deben alimentarse para poder acumular suficientes reservas y aguantar el duro período migratorio. [...]
Es presenten ànecs Moulard en instal·lacions de cria, anterior a l'embocat final.

1995 (Memoria digital de producció animal)
21 documents
3.
1182x772, 251.3 KB Calidad de la canal y de la carne en patos y ocas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El foie, junto con el caviar, el marisco, el jamón ibérico y el champagne, son los paradigmas de la gastronomía de lujo. Mientras que el pato mudo da la mejor carne, el pato Moulard proporciona el foie más consumido y su carne es un buen subproducto. [...]
El foie, juntament amb el caviar, el marisc, el pernil ibèric i el cava, són els paradigmes de la gastronomia de luxe. Mentre que l'ànec mut dóna la millor carn, l'ànec Moulard proporciona el foie més venut i la seva carn és un bon subproducte. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
41 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.