No s'ha trobat cap coincidència exacta per Aquicultura., però canviant-lo per Aquicultura ...
Resultats globals: 16 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 16 registres trobats
Documents de recerca 16 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 55.5 MB Use of cleaner fish as biological control for parasites in aquaculture and the evaluation of new species for mediterranean aquaculture / Riera Ferrer, Enrique ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
2.
191 p, 10.8 MB Fouling management in cage aquaculture : New strategies on nets, fish health and economic impact / Comas Morte, Jordi, autor. ; Tort Bardolet, Lluís, supervisor acadèmic. ; Parra Gómez, David, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia.
La formació i gestió del fouling en granges marines genera un debat obert a nivell global en la indústria aqüícola. L'objectiu d'aquest treball ha estat comparar una tecnologia recentment implementada en la gestió de xarxes, la neteja in situ, amb la ja existent i majoritàriament utilitzada estratègia de l'ús de pintures antifouling. [...]
There is an open debate in the aquaculture industry regarding fouling management strategies. The aim of this study was to contrast a newly implemented technology, the on-site cleaning, to the existing and widely used copper based antifouling paints to more efficiently control an issue that affects fish farming worldwide, the fouling production. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
3.
156 p, 7.7 MB Advances in the larval rearing of meagre (Argyrosomus regius) : diet, weaning protocols, and ontogeny of the digestive and innate immune systems / Campoverde Vera, Cindy, autor. ; Andree, Karl B., supervisor acadèmic. ; Estévez García, Alicia, supervisor acadèmic. ; Carrassón López de Letona, Maite, supervisor acadèmic. ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.
La producción acuícola en Europa está dominada por un pequeño grupo de especies, como salmón, trucha, carpa, lubina, dorada, que a su vez limita el número de productos acuícolas disponibles en el mercado. [...]
Aquaculture production in Europe is dominated by a small group of species, such as salmon, trout, carp, seabass, seabream that limits the number of aquaculture products available on the market, and to some extent, the geographic regions where aquaculture can be done profitably. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
4.
163 p, 1.9 MB The political ecology of marine finfish aquaculture in europe : discourses, implicit assumptions, commodity frontiers and environmental justice / Ertör, Irmak, autor. ; Ortega Cerdà, Miquel, supervisor acadèmic. ; Özkaynak Ortaköylüoglu, Begüm, supervisor acadèmic. ; Anguelovski, Isabelle Michele Sophie, supervisor acadèmic. ; Kallis, Giorgos, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals.
L'aqüicultura és el subsector productiu agroalimentari amb més creixement des dels anys setanta. El seu percentatge en la producció alimentària marina ha crescut de manera ininterrompuda. En un context de captures decreixents i estocs pesquers en risc, l'aqüicultura ha estat proposada com la solució a la creixent demanda de productes pesquers. [...]
La acuicultura es el subsector productivo agroalimentario con mayor crecimiento desde los años setenta. Su porcentaje en la producción alimentaria marina ha crecido de manera ininterrumpida. En un contexto de capturas decrecientes y stocks pesqueros en riesgo, la acuicultura ha sido propuesta como la solución a la creciente demanda de productos pesqueros. [...]
Aquaculture is the fastest-growing food-production sector globally—since the 1970s, its share in total seafood production has increased uninterruptedly. In the context of falling captures and endangered fish stocks, aquaculture has been proposed as the solution for supplying the rising global seafood demand. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
5.
186 p, 6.6 MB Comparative immuneendocrine responses to stressors in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and gilhead sea bream (Sparus aurata) / Khansari, Ali Reza, autor. ; Tort Bardolet, Lluís, supervisor acadèmic. ; Reyes López, Felipe, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia.
Els peixos d'aqüicultura habiten un mitjà potencialment estressant que pot suposar un desafiament addicional a l'animal. En els peixos, la resposta a l'estrès comporta l'activació de l'eix Hypothalamic-Hipofisari-Interrenal (HPI) i del Cervell-Simpatico-Cromafí (BSC) com a resposta neuroendocrina que promou la secreció de les hormones de l'estrès per cèl·lules interrenals i cromafins del ronyó anterior. [...]
Fish under aquaculture conditions inhabit a potentially stressful medium that may impose extra challenges to the animal. In fish, the stress response involves the activation of the Hypothalamic-Pituitary-Interrenal (HPI) and Brain-Sympathetic-Chromaffin (BSC) axis as the neuroendocrine crosstalk that promotes the secretion of stress hormones by interrenal and chromaffin cells located at head kidney. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
6.
1 p, 894.0 KB The biofloc technology in aquaculture / Ferron Lozano, David ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
7.
1 p, 1.0 MB Carotenoids in aquaculture. New alternative natural sources / Sedó Lladó, Frederic Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
8.
270 p, 1.9 MB Used of acid and re-esterified vegetable oils in fish diets / Trullàs Huguet, Clara ; Sala, Roser, dir. ; Fontanillas Giralt, Ramon, dir. ; Tres Oliver, Alba, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La utilització d'olis natius d'origen vegetal (VO) en dietes per peixos com a substituts de la font lipídica tradicionalment utilitzada, l'oli de peix (FO), es veu limitada degut a la creixent demanda per part de les indústries de pinsos, aliments i biocombustibles. [...]
SUMMARY The use of native vegetable oils (VO) in fish diets as substitutes of the traditionally used lipid source, fish oil (FO), has limitations due to their growing demand by feed, food and biofuel industries. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
9.
147 p, 3.5 MB Estudio multidisciplinario del ecosistema manglar en la comunidad tradicional de Curral Velho (Ceará, Brasil) : evaluación ambiental del estado del ecosistema afectado por la camaronicultura / Serra Pompei, Maria Camila ; Rossi, Sergio (Rossi Heras) ; Queiroz, Luciana de Souza ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Desde la implantación de fincas de cría de camarón cercanas a la comunidad de Curral Velho (Acarau, Ceara, Brasil), se ha producido un deterioro del medio; afectando por consiguiente al estilo de vida tradicional de la comunidad, la cual depende en gran parte de los servicios ecosistémicos aportados por el manglar. [...]
An environmental degradation has occurred since the creation of intensive shrimp farms near the community of Curral Velho (Acarau, Ceara, Brazil), thereby affecting the traditional and local lifestyle of the inhabitants. [...]
Des de la implantació de finques de cria de gambes properes a la comunitat de Curral Velho (Acarau, Ceara, Brasil), s'ha produït un deteriorament del medi, afectant per tant l'estil de vida tradicional de la comunitat, la qual depèn en gran mesura dels serveis ecosistèmics aportats pel manglar. [...]

2014
2 documents
10.
1 p, 1.8 MB Microalgae. The Future of Omega- 3 Fatty Acids in Aquaculture / López Pérez, Nélida ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  

Documents de recerca : 16 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.