Resultats globals: 5 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 3 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Articles 3 registres trobats  
1.
6 p, 941.1 KB Sex-biased severity of sarcoptic mange at the same biological cost in a sexually dimorphic ungulate / López-Olvera, Jorge Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Serrano Ferron, Emmanuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Armenteros, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Pérez, Jesús M. (Espacio Natural Sierra Nevada) ; Fandos, Paulino (Parque Natural Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas) ; Carvalho, João (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Velarde, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Cano-Manuel, Francisco Javier (Espacio Natural Sierra Nevada) ; Ráez-Bravo, Arián (Espacio Natural Sierra Nevada) ; Espinosa, José (Espacio Natural Sierra Nevada) ; Soriguer, Ramón C. (Estación Biológica de Doñana) ; Granados, José Enrique (Espacio Natural Sierra Nevada)
Background: In sexually dimorphic species, male susceptibility to parasite infection and mortality is frequentlyhigher than in females. The Iberian ibex (Capra pyrenaica) is a sexually dimorphic mountain ungulate endemic to the Iberian Peninsula commonly affected by sarcoptic mange, a chronic catabolic skin disease caused by Sarcoptes scabiei. [...]
2015 - 10.1186/s13071-015-1186-6
Parasites & Vectors, Núm. 8 (2015)  
2.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
3.
16 p, 11.3 MB Relationship between anthropometric variables and body image dissatisfaction among fitness center users / Oliveira Damasceno, Vinicius (University Salgado de Oliveira (Brasil)) ; Macedo Vianna, Jeferson (Federal University of Juiz de Fora (Brasil)) ; Silva Novaes, Jefferson (Federal University of Rio de Janeiro (Brasil)) ; Perrout de Lima, Jorge (Federal University of Juiz de Fora (Brasil)) ; Fernandes, Helder Miguel (University of Trás-os-Montes and Alto Douro) ; Machado Reis, Victor (University of Trás-os-Montes and Alto Douro)
The purpose of this study was to identify the anthropometric dimensions related with body image dissatisfaction among fitness center users. Participants were 276 Brazilian members of fitness centers (168 males and 108 females) with ages between 17 and 39 years (mage = 23. [...]
2011
Revista de psicología del deporte, Vol. 20, Núm. 2 ( 2011) , p. 367-382  

Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde, D. ; Cortinas, L. ; Ortego, M. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  

Documents gràfics i multimèdia 1 registres trobats  
1.
783x1184, 140.2 KB Patrón de distribucion de la grasa corporal en equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El patrón de deposición de grasa corporal en los equinos difiere del de los rumiantes y tiende a asemejarse al del cerdo, por la importancia que toma el panículo adiposo de grasa peritoneal. Se presenta el patrón de distribución de la grasa corporal en equinos: potros, caballos, yeguas y asnos.
El patro dedoposició de greix corporal en els equins difereix del dels rumiants i tendeix a semblar-se al del porc, per la importància que pren el panícul adipós de greix peritonial. Es presenta el patró de distribució del greix corporal en equins: poltres, cavalls, eugues i ases.

1992 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets. / Villaverde, D. ; Cortinas, L. ; Ortego, M. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
3.
783x1184, 140.2 KB Patrón de distribucion de la grasa corporal en equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El patrón de deposición de grasa corporal en los equinos difiere del de los rumiantes y tiende a asemejarse al del cerdo, por la importancia que toma el panículo adiposo de grasa peritoneal. Se presenta el patrón de distribución de la grasa corporal en equinos: potros, caballos, yeguas y asnos.
El patro dedoposició de greix corporal en els equins difereix del dels rumiants i tendeix a semblar-se al del porc, per la importància que pren el panícul adipós de greix peritonial. Es presenta el patró de distribució del greix corporal en equins: poltres, cavalls, eugues i ases.

1992 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.