Resultats globals: 8 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 7 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
22 p, 415.3 KB Organizational structure and commercialization of coffee and cocoa in the northern Amazon region of Ecuador / Oswaldo, Viteri Salazar (Escuela Politécnica Nacional) ; Ramos Martín, Jesús (Universidad Regional Amazónica)
The cultivation of coffee and cocoa is the main source of income for small farmers in the northern Amazon region in Ecuador. As border area, they have been beneficiaries of multiple public and private institutions, principality designed to reactivate the production of coffee and cocoa. [...]
El café y el cultivo del cacao es la principal fuente de ingresos para los pequeños agricultores de la región norte del Amazonas en Ecuador. A medida que la zona fronteriza, estos agricultores se beneficiaron de varias instituciones públicas y privadas, principalmente destinadas a reactivar la producción de café y cacao. [...]

2017 - 10.47946/rnera.v0i35.4895
Revista NERA: núcleo de estudos, pesquisas e projetos de reforma agrária, Vol. 35 (2017) , p. 266-287  

Documents de recerca 7 registres trobats  
1.
1 p, 998.7 KB Fair trade cocoa, how to increase its use in small Catalan makers? A Service-Learning Project / Xandri Capell, Xènia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 505.6 KB Study on the effect of the chocolate manufacturing process on its antioxidant capacity / Caballé Ibars, Mariona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 411.3 KB Probiotics in cocoa products / Mota Godoy, Carlos ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 413.6 KB Food waste in cocoa industry / Bruguera Jané, Jaume ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 554.0 KB Influence of dark chocolate processing in sensory quality : conching step influence / Julià Navarro, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
31 p, 340.9 KB Principales patrones de uso del suelo como generadores de ingresos económicos de los pequeños productores de café y cacao en la Amazonía norte del Ecuador / Ramos Martín, Jesús ; Viteri, Oswaldo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
El sector agrícola de la Amazonía norte de Ecuador, está conformada por miles de pequeños agricultores que fundamentan principalmente sus ingresos en los cultivos de café, cacao. La necesidad de contar con mayores ingresos económicos provoca que los agricultores incursionen en cultivos. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2014 (Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2014_02)  
7.
19 p, 209.6 KB Improving the organisation and commercialisation of small coffee and cocoa producers in the Northern Amazon Region of Ecuador / Viteri, Oswaldo (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Ramos Martín, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica
Coffee and cocoa represent the main sources of income for small farmers in the Northern Amazon Region of Ecuador. The provinces of Orellana and Sucumbios, as border areas, have benefited from investments made by many public and private institutions. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2012 (Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2012_08)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.