Resultats globals: 11 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 6 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 4 registres trobats
Fons personals i institucionals, 8 registres trobats
Articles 6 registres trobats  
1.
9 p, 63.3 KB Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils / Kavouridou, Katerina ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecília ; Manzanilla, E.G. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 210-218  
2.
21 p, 1.2 MB Increase of geometrical and positional fatty acid isomers in dark meat from broilers fed heated oils / Bou, R. ; Codony, R. ; Tres, A. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Guardiola, F.
Oxidation of polyunsaturated fatty acids leads to primary and secondary oxidation products. Compounds and amounts of these products vary, depending on the oxidative conditions. As these oxidation products have different absorption and biological effects, we performed two different heating treatments on sunflower oil. [...]
2005
Poultry Science, juliol 2005  
3.
25 p, 14.4 MB Neuroinvasion of the Highly Pathogenic Influenza Virus H7N1 Is Caused by Disruption of the Blood Brain Barrier in an Avian Model / Chaves Hernández, Aida Jeannette (Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Vergara Alert, Júlia (Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Busquets i Martí, Núria (Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Valle, Rosa (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Rivas, Raquel (Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Ramis Salva, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Darji, Ayub (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Majó i Masferrer, Natàlia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Influenza A virus (IAV) causes central nervous system (CNS) lesions in avian and mammalian species, including humans. However, the mechanism used by IAV to invade the brain has not been determined. In the current work, we used chickens infected with a highly pathogenic avian influenza (HPAI) virus as a model to elucidate the mechanism of entry of IAV into the brain. [...]
2015 - 10.1371/journal.pone.0115138
PLoS one, Vol. 9, Issue 12 (December 2014) , p.e115138  
4.
9 p, 926.7 KB Antioxidant and Angiotensin 1 Converting Enzyme Inhibitory Functions from Chicken Collagen Hydrolysates / Soladoye, Olugbenga P. ; Saldo Periago, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Peiro, Lluis ; Rovira, Arnau ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Chicken collagen was explored for its possible ACE inhibitory and antioxidant activities. Flavourzyme, Neutrase and Alcalase were employed for hydrolysis of chicken collagen at predetermined times with optimal conditions for corresponding enzymes. [...]
2015
Nutrition and Food Sciences, Vol. 5, Num. 3 (2015)  
5.
7 p, 202.0 KB Problemática del sacrificio en la producción familiar de pollos de campo / Fàbregas i Comadran, Xavier
El retorno a productos con sabores originales y propios de un origen determinado, así como la consolidación en el mercado de una gama de carnes de alta calidad, han contribuído al desarrollo de la producción de pollos de campo. [...]
1999
Eurocarne, Núm. 81 (Novembre 1999) , p. 1-7  
6.
9 p, 174.6 KB Bases normativas en la producción extensiva de pollos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Les crisis sanitàries i de consum dels últims anys han portat als consumidors a desconfiar dels actuals mètodes intensius de producció de carn. Això ha portat a l'augment de la producció extensiva que dona lloc a un mercat diferenciat d'alta qualitat i a la producció intensiva pel gran consum.
2004
Eurocarne, Núm. 132 (Desembre 2004) , p. 1-9  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
185 p, 2.1 MB Improving poultry meat preservation by means of carbon dioxide atmospheres and high hydrostatic pressure / Al-Nehlawi Valverde, Aida ; Saldo Periago, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guri Baiget, Sònia, dir. (MATGAS 2000) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La carn de pollastre és una de les carns més consumides a tot el món. Per tal d'ampliar els canals de distribució de la carn fresca i els seus derivats, la indústria alimentària ha desenvolupat mètodes de conservació per tal d'allargar-ne la seva vida útil i que permetin mantenir les propietats i la qualitat del producte original. [...]
La carne de pollo es una de las carnes más consumidas en todo el mundo. Para ampliar los canales de distribución de la carne fresca y sus derivados, la industria alimentaria ha desarrollado métodos de conservación para alargar su vida útil y que permitan mantener las propiedades y la calidad del producto original. [...]
Chicken meat is one of the most consumed meats in all over the world. In order to extend fresh poultry meat and meat products distribution, the food industry has developed preservation methods in order to prolong their shelf-life while the quality properties of the original product remain undamaged. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Documents gràfics i multimèdia 4 registres trobats  
1.
782x1182, 195.1 KB Despiece de la canal de pollo y gallina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta la oferta comercial del despiece de la canal de pollo, gallina semipesada y pesada y gallo pesado, para consumo directo o industria de preparados y elaborados cárnicos de carne de ave.
Es presenta l'oferta comercial de l'especejament de la canal de pollastre, gallina semipesada i pesada, i gall pesat, per a consum directe o indústria de preparats i elaborats càrnics de carn d'aus.

1994 (Memoria cárnica digital)
30 documents
2.
1182x774, 170.9 KB Oferta comercial de productos del pollo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta la oferta comercial del despiece, preparados cárnicos y elaborados de carne de ave y también subproductos para alimentación animal de carnívoros, de la industria de la carne de ave.
Es presenta l'oferta comercial de l'especejament, preparats carnis i elaborats de carn d'aus i també subproductes per l'alimentació animal de carnívors de la indústria de la carn d'aus.

1996 (Memoria cárnica digital)
36 documents
3.
1182x782, 111.4 KB Canal de pollo para al ast / Fàbregas i Comadran, Xavier
En España, el pollo al ast con patatas fritas de churrero es quizás la fórmula más antigua de comida preparada. Plato barato, playero, pero sobre todo veraniego, sigue siendo una comida muy popular. [...]
A Espanya, el pollastre a l'ast amb patates fregides és segurament la fórmula més antiga de menjar preparat. Plat econòmic i sobretot estiuenc, segueix sent un menjar molt popular. Es presenta la preparació i presentació comercial del pollastre per coure a l'ast.

1993 (Memoria cárnica digital)
17 documents
4.
1182x775, 172.0 KB Presentación comercial catalana de la canal de pollo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Determinados como costumbres de consumo, el color y la presentación de la canal varían según la región y pueden llegar a ser un argumento de venta determinante. Se presentan las distintas presentaciones comerciales habituales en Catalunya para la canal de pollo y gallina.
Determinats com a costums del consum, el color i la presentació de la canal varien segons la regió i poden arribar a ser un argument de venda determinant. Es presenten les diferents presentacions comercials habituals a Catalunya per a la canal de pollastre i gallina.

1994 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Fons personals i institucionals 8 registres trobats  
1.
9 p, 63.3 KB Fatty acid, protein and energy gain of broilers fed different dietary vegetable oils / Kavouridou, Katerina ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecília ; Manzanilla, E.G. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of this study was to assess energy, nitrogen, fat and fatty acid deposition in broilers fed diets containing different vegetable oil sources. Forty female broiler chickens were fed five diets, with different fats [coconut, palm, olive, soybean (SO) and linseed oil (LO)] at 10% from 30 to 50 days of age. [...]
2008
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 6, Núm. 2 (2008) , p. 210-218  
2.
21 p, 1.2 MB Increase of geometrical and positional fatty acid isomers in dark meat from broilers fed heated oils / Bou, R. ; Codony, R. ; Tres, A. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Guardiola, F.
Oxidation of polyunsaturated fatty acids leads to primary and secondary oxidation products. Compounds and amounts of these products vary, depending on the oxidative conditions. As these oxidation products have different absorption and biological effects, we performed two different heating treatments on sunflower oil. [...]
2005
Poultry Science, juliol 2005  
3.
782x1182, 195.1 KB Despiece de la canal de pollo y gallina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta la oferta comercial del despiece de la canal de pollo, gallina semipesada y pesada y gallo pesado, para consumo directo o industria de preparados y elaborados cárnicos de carne de ave.
Es presenta l'oferta comercial de l'especejament de la canal de pollastre, gallina semipesada i pesada, i gall pesat, per a consum directe o indústria de preparats i elaborats càrnics de carn d'aus.

1994 (Memoria cárnica digital)
30 documents
4.
1182x774, 170.9 KB Oferta comercial de productos del pollo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta la oferta comercial del despiece, preparados cárnicos y elaborados de carne de ave y también subproductos para alimentación animal de carnívoros, de la industria de la carne de ave.
Es presenta l'oferta comercial de l'especejament, preparats carnis i elaborats de carn d'aus i també subproductes per l'alimentació animal de carnívors de la indústria de la carn d'aus.

1996 (Memoria cárnica digital)
36 documents
5.
1182x782, 111.4 KB Canal de pollo para al ast / Fàbregas i Comadran, Xavier
En España, el pollo al ast con patatas fritas de churrero es quizás la fórmula más antigua de comida preparada. Plato barato, playero, pero sobre todo veraniego, sigue siendo una comida muy popular. [...]
A Espanya, el pollastre a l'ast amb patates fregides és segurament la fórmula més antiga de menjar preparat. Plat econòmic i sobretot estiuenc, segueix sent un menjar molt popular. Es presenta la preparació i presentació comercial del pollastre per coure a l'ast.

1993 (Memoria cárnica digital)
17 documents
6.
1182x775, 172.0 KB Presentación comercial catalana de la canal de pollo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Determinados como costumbres de consumo, el color y la presentación de la canal varían según la región y pueden llegar a ser un argumento de venta determinante. Se presentan las distintas presentaciones comerciales habituales en Catalunya para la canal de pollo y gallina.
Determinats com a costums del consum, el color i la presentació de la canal varien segons la regió i poden arribar a ser un argument de venda determinant. Es presenten les diferents presentacions comercials habituals a Catalunya per a la canal de pollastre i gallina.

1994 (Memoria cárnica digital)
22 documents
7.
7 p, 202.0 KB Problemática del sacrificio en la producción familiar de pollos de campo / Fàbregas i Comadran, Xavier
El retorno a productos con sabores originales y propios de un origen determinado, así como la consolidación en el mercado de una gama de carnes de alta calidad, han contribuído al desarrollo de la producción de pollos de campo. [...]
1999
Eurocarne, Núm. 81 (Novembre 1999) , p. 1-7  
8.
9 p, 174.6 KB Bases normativas en la producción extensiva de pollos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Les crisis sanitàries i de consum dels últims anys han portat als consumidors a desconfiar dels actuals mètodes intensius de producció de carn. Això ha portat a l'augment de la producció extensiva que dona lloc a un mercat diferenciat d'alta qualitat i a la producció intensiva pel gran consum.
2004
Eurocarne, Núm. 132 (Desembre 2004) , p. 1-9  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.