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1.
3 p, 23.2 KB Inspección veterinaria postmortem de equino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de caballo tiene establecida históricamente su cuota de mercado en las zonas de consumo tradicional hipofágico: Catalunya, País Valencià, Norte y en las grandes ciudades. En la inspección postmortem de equinos, la característica diferencial más importante es la búsqueda obligatoria de triquinas, como en el cerdo y en las especies de caza, asociada a los brotes de triquina en Francia (1998), por consumo de canales de caballos importados de la exYugoslavia. [...]
La carn de cavall té establerta històricament la seva quota de mercat en les zones de consum tradicional hipofàgic: Catalunya, País Valencià, Nord i a les grans ciutats. En la inspecció postmortem d'equins, la característica diferencial més important és la recerca obligatòria de triquines, com en el porc i en les espècies de caça, associada als brots de triquina a França (1998), per consum de canals de cavalls importats de l'ex Iugoslàvia. [...]

1991 (Memoria cárnica digital)
57 documents
2.
9 p, 167.4 KB Inspección veterinaria antemortem y postmortem de aves (Gallus domesticus): Causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección antemortem y postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptos para el consumo humano. [...]
En la inspecció antemortem i postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud i defectes de qualitat, que podem diagnosticar-se i dictaminar-se després del sacrifici de les aus (Gallus domesticus).

Pamplona 2004 (Memoria cárnica digital)
72 documents
3.
8 p, 2.7 MB Inspección veterinaria postmortem de caprino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse tras el sacrificio de ganado caprino.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptuitud, que es poden diagnosticar posteriorment al sacrifici de bestiar caprí.

Barcelona, 1993 (Memoria cárnica digital)
36 documents
4.
10 p, 161.9 KB Inspección veterinaria postmortem de ovino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud, que poden diagnosticar-se.

1992 (Memoria cárnica digital)
71 documents
5.
10 p, 161.9 KB Inspección veterinaria postmortem de bovino: causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem se eliminan de la cadena alimentaria las canales y carnes dictaminadas por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud que pueden diagnosticarse en ganado bovino.
En la inspecció postmortem s'eliminen de la cadena alimentària les canals i carns dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud que poden diagnosticar-se en el bestiar boví.

Palma de Mallorca 1992 (Memoria cárnica digital)
165 documents

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3 p, 23.2 KB Inspección veterinaria postmortem de equino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
La carne de caballo tiene establecida históricamente su cuota de mercado en las zonas de consumo tradicional hipofágico: Catalunya, País Valencià, Norte y en las grandes ciudades. En la inspección postmortem de equinos, la característica diferencial más importante es la búsqueda obligatoria de triquinas, como en el cerdo y en las especies de caza, asociada a los brotes de triquina en Francia (1998), por consumo de canales de caballos importados de la exYugoslavia. [...]
La carn de cavall té establerta històricament la seva quota de mercat en les zones de consum tradicional hipofàgic: Catalunya, País Valencià, Nord i a les grans ciutats. En la inspecció postmortem d'equins, la característica diferencial més important és la recerca obligatòria de triquines, com en el porc i en les espècies de caça, associada als brots de triquina a França (1998), per consum de canals de cavalls importats de l'ex Iugoslàvia. [...]

1991 (Memoria cárnica digital)
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9 p, 167.4 KB Inspección veterinaria antemortem y postmortem de aves (Gallus domesticus): Causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección antemortem y postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptos para el consumo humano. [...]
En la inspecció antemortem i postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud i defectes de qualitat, que podem diagnosticar-se i dictaminar-se després del sacrifici de les aus (Gallus domesticus).

Pamplona 2004 (Memoria cárnica digital)
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3.
8 p, 2.7 MB Inspección veterinaria postmortem de caprino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse tras el sacrificio de ganado caprino.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptuitud, que es poden diagnosticar posteriorment al sacrifici de bestiar caprí.

Barcelona, 1993 (Memoria cárnica digital)
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4.
10 p, 161.9 KB Inspección veterinaria postmortem de ovino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud, que poden diagnosticar-se.

1992 (Memoria cárnica digital)
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5.
10 p, 161.9 KB Inspección veterinaria postmortem de bovino: causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem se eliminan de la cadena alimentaria las canales y carnes dictaminadas por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud que pueden diagnosticarse en ganado bovino.
En la inspecció postmortem s'eliminen de la cadena alimentària les canals i carns dictaminades pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptitud que poden diagnosticar-se en el bestiar boví.

Palma de Mallorca 1992 (Memoria cárnica digital)
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