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1.
29 p, 1.3 MB Gastronomismos lingüísticos : un enfoque fraseológico y cultural / Monteiro-Plantin, Rosemeire S. (Universidade Federal do Ceará (Brazil)) ; Michalíková, Patrícia, trad.
Este trabajo es un informe de una investigación experimental, realizada bajo nuestra guía, por los estudiantes del Curso de Licenciatura en Literatura de nuestra Universidad, sobre la percepción de los estudiantes de escuelas secundarias públicas en Fortaleza, en el noreste de Brasil. [...]
This work is a report of an experimental research, conducted under our guidance, by students of the Degree Course in Literature of our University, about the perception of public high school students in Fortaleza, in the northeast of Brazil. [...]

2018
Language design : journal of theoretical and experimental linguistics, Vol. 20 (2018) , p. 121-149 (Articles)  
2.
9 p, 334.8 KB Introducción a la recepción de la literatura brasileña en España : de Juan Valera a la "Revista de Cultura Brasileña" (1962-1971) / Piuco Biglia, Francielle
Este artículo realiza un recorrido de la recepción de la literatura brasileña en España desde finales del siglo XIX hasta la creación de la Revista de cultura brasileña (1962-1970) dirigida por el poeta Ángel Crespo. [...]
This article traces the reception of Brazilian literature in Spain from the end of the 19th century to the creation of Revista de cultura brasileña (1962-1970) directed by the poet Ángel Crespo. We describe the early endeavours to disseminate Brazilian literature, beginning with the publication in Madrid of the essay Poesía del Brasil (1855) by the writer and diplomat Juan Valera, up to the introduction in the 1940s of specialized periodicals and anthologies featuring Brazilian poetry. [...]

2015
1611 : revista de historia de la traducción, Núm. 9 (2015) (Artículos/Articles/Articles)
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