Resultats globals: 4 registres trobats en 0.04 segons.
Articles, 2 registres trobats
Documents de recerca, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
11 p, 290.1 KB El queso idiazábal y los sistemas de producción de las razas latxa y carranzana / Urarte, E. (Arkaute. CIMA-Granja Modelo) ; Pérez Elortondo, F.J. ; Pérez de San Román, R. ; Arranz, J. (Arkaute. CIMA-Granja Modelo)
El queso Idiazábal se elabora en las Comunidades Autónomas del País Vasco y Navarra exclusivamente a partir de la leche cruda de oveja Latxa y Carranzana. La base territorial media de las explotaciones de ovino lechero es de 10 Ha de superficie total. [...]
1998
Ovis, Núm. 55 (1998)  
 Accés restringit a la UAB
2.
12 p, 193.6 KB El queso con denominación de origen roncal / Torre, P. (Universidad Pública de Navarra. Area de Nutrición y Bromatología) ; Arizcun, C. (Universidad Pública de Navarra. Area de Nutrición y Bromatología) ; Ibáñez, F. C. (Universidad Pública de Navarra. Area de Nutrición y Bromatología)
El queso Roncal, primer queso que obtuvo una Denominación de Origen en España, en el año 1981, se elabora con leche cruda de oveja de las razas Latxa y Rasa, en el Valle de Roncal, situado en la parte nororiental de Navarra. [...]
1998
Ovis, Núm. 55 (1998)  
 Accés restringit a la UAB

Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
1 p, 1.6 MB Characterization of native vine varieties in Catalonia as a base for organic production / Vall-Llosera Juanola, Mar ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
The objective of this work is try to describe the native varieties in two provinces, Lleida and Tarragona. The other finality is discover which are used for organic production, and how are related with their climate and diseases senstivity characteristics.
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 678.1 KB Characterization of native vine varieties in Barcelona and Girona as a base for organic wine production / Codina Verdaguer, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
How they have formed native vine varieties? From Vitis vinifera wild plants have been domesticated in one place. For the improvement process and selection or hybridization. By introducing oldest cultivated plants elsewhere outside Catalonia, which over time may have originated different shapes in the new places. [...]
2014
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.