Resultats globals: 20 registres trobats en 0.03 segons.
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 8 registres trobats
Articles, 11 registres trobats
Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
130 p, 3.3 MB Estudiar a la universitat: estratègies i suggeriments / Chancel Valente, Gabriel ; Calsamiglia Madurga, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Assessorament Psicopedagògic
La Unitat d'Assessorament Psicopedagògic (UAP) és un servei que s'ofereix a tots els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona per atendre les necessitats d'aprenentatge i d'orientació en els àmbits educatius, socials, professionals i vocacionals. [...]
Unitat d'Assessorament Psicopedagògic 2006 (Reculls)  

Documents de recerca 8 registres trobats  
1.
1 p, 16.7 MB Enzymes in industry of bread making / Matallana Martin, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
82 p, 931.1 KB Conceptualización y medición de la percepción del esfuerzo en los deportes de equipo / García Beniscelli, Violeta ; Torregrosa, Miquel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació
La tesis fue elaborada mediante el compendio de tres publicaciones y tiene como objetivo principal explorar el concepto y la medición de la percepción del esfuerzo en los deportes de equipo con pelota. [...]
Three publications comprise this thesis through which we explore the concept and measurement of perceived effort in team ball sports. Accordingly, we performed three different studies: the first one describes the different components - physical and psychological – associated with perception of effort. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
3.
164 p, 3.4 MB Development of gluten-free bread formulations / Miñarro Vivas, Begoña ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Albanell Trullas, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los celíacos no toleran el gluten, la principal proteína presente en el trigo, el centeno y la cebada, que da a la masa las propiedades viscoelásticas necesarias para desarrollar productos panificables de buena calidad. [...]
Celiac patients cannot tolerate gluten, the protein from wheat, rye and barley that gives to dough the viscoelastic properties required to develop bakery products of good quality. Its lack results in liquid batter rather than dough, yielding breads with a crumbling texture, pale colour and poor mouth-feel. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
4.
94 p, 5.1 MB Aplicación de la alta presión hidrostática en mató (queso fresco de leche de cabra) / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guamis López, Buenaventura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
3 documents
5.
281 p, 8.4 MB Ultra-high pressure homogenisation of milk : effects on cheese-making / Zamora i Viladomiu, Anna ; Trujillo Mesa, Antonio José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de la tesis fue evaluar la aptitud tecnológica de la leche tratada por ultra alta presión homogenización (UHPH) como alternativa a la pasteurización en el tratamiento de higienización de la leche para la obtención de queso fresco. [...]
Among the emerging technologies for minimal food-processing, ultra-high pressure homogenisation (UHPH) is a promising technology for liquid foods such as milk owing to the fact that (a) it is a continuous process, (b) it performs two separated processes at once, i. [...]

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010  
6.
9 p, 274.9 KB Recuperació i producció sostenible del formatge d'Estahon / Gutiérrez i Pedemonte, Pau ; Plaixats i Boixadera, Josefina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Des de la perspectiva ambiental, el projecte s'ha enfocat vers la conservació de la biodiversitat, tant animal com vegetal, mitjançant unes pràctiques ramaderes que prioritzin l'aprofitament dels recursos sense una sobre-explotació d'aquests. [...]
2006
2 documents
7.
44 p, 429.3 KB Cambios en las características de un queso de cabra sometido a alta presión hidrostática : aceleración de la maduración / Saldo Periago, Jordi ; Guamis López, Buenaventura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sendra Nadal, Esther, dir. (Universidad Miguel Hernández)
La maduración es una de las partes del proceso de elaboración del queso en que pueden realizarse importantes acciones para reducir los costes de producción en la industria quesera. Es un proceso largo que implica mantener unos importantes inmovilizados, invertir en cámaras de maduración capaces de mantener grandes volúmenes, afrontar los costes de refrigeración y el riesgo de aparición de defectos durante el madurado. [...]
The ripening is one of the parts of the manufacture process of cheese in that is possible to carry out important actions to reduce the production costs in the cheese industry. It is a long process that implies support important immobilized, invest in ripening chambers able to hold large volumes, face the refrigeration costs and the defect appearance risk during the ripening. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, 2002
6 documents
8.
186 p, 9.3 MB Congelación de cuajadas de leche de oveja / Sendra Nadal, Esther ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pla Soler, Reyes, (M. Teresa Reyes) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El trabajo propone la congelación de cuajadas para desestacinalizar la producción de queso duro y semi-duro de leche de oveja. Se aplican como variables de estudio, las condiciones de envasado (en bolsas de polietileno y con cierre manual, en envase barrera bb4. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  

Articles 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
11 p, 255.7 KB Revisión de herramientas de autor para el diseño de actividades educativas / Tárraga Mínguez, Raúl (Universitat de València. Departamento de Didáctica y Organización Escolar) ; Colomer Diago, Carla (Universitat de València. Departamento de Psicología Evolutiva y de la Educación)
Este trabajo realiza una revisión de algunos de los programas de autor para el diseño de actividades educativas más utilizados en los centros escolares de España. Se exponen los tipos de actividades que pueden elaborarse con cada uno de los programas incluidos en la revisión, y se analizan las ventajas y limitaciones del uso de este tipo de programas en los centros educativos.
This paper reviews some of the most commonly used author software tools to design educational activities. The types of activities that can be made with each of the programs included in the review are exposed. [...]

2013
Didáctica, innovación y multimedia, Núm. 25 (abril 2013) , p. 1-11  
2.
10 p, 622.4 KB Un examen de Grec per a les PAU. Reflexions, plantejaments i dades / Mestre, Francesca (Universitat de Barcelona)
En aquest article es fa una descripció de l’examen de Grec de les Proves d’Accés a la Universitat, en l’àmbit universitari de Catalunya. La intenció principal de l’autora és exposar a partir de quins paràmetres són confegits i quins objectius pretén atènyer cadascun dels cinc exercicis que composen l’examen, així com l’examen en el seu conjunt, tant en relació amb les assignatures de Grec del batxillerat com en relació als continguts, habilitats i competències avaluables de cara a l’accés a una titulació universitària.
2012
Methodos, Núm. 1 (2012) , p. 29-38  
3.
16 p, 594.8 KB Capacidades del alumnado de Educación Secundaria Obligatoria para la elaboración e interpretación de gráficas / Núñez, Francisco ; Banet Hernández, Enrique ; Cordón Aranda, Rafael
En este trabajo describimos los aspectos esenciales de la investigación realizada para averiguar si el alumnado de Educación Secundaria Obligatoria domina las habilidades que el currículo de la etapa propone en relación con uno de los contenidos procedimentales más frecuente en la enseñanza de las ciencias: la elaboración e interpretación de gráficas. [...]
In this paper we present a piece of research in which we tried to ascertain to what extent secondary school students develop the skills and abilities involved in the preparation and interpretation of graphics, generally considered to be among the most important capacities students need to acquire. [...]

2009
Enseñanza de las Ciencias, V. 27 n. 3 (2009) p. 447-462  
4.
5 p, 44.5 KB Experimentant els avantatges del treball en grup del professorat / Plarromaní, Anna M. ; Puigvert Masó, Maria del Tura ; Reina, Roser
La constitució d’un grup de treball estable entre professors especialistes permet introduir innovacions en la pràctica docent de manera eficaç. La cooperació entre centres propers per realitzar activitats experimentals de llarg abast resol molts dels problemes de caràcter pràctic que sorgeixen en els centres de secundària.
2009
Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 13 (2009) p. 29-33  
5.
2 p, 121.7 KB Reciclar transformant l’oli : elaboració de sabó i biodièsel / Tàrrega Nogués, Cristina ; Jové Albareda, Dolors
Des de el curs 2005-2006 els alumnes de tercer d’ESO de l’IES J. Lladonosa de Lleida participen en l’activitat d’elaboració de sabó natural en pastilles. El curs següent vam afegir el sabó moll i durant el curs 2007-2008 la fabricació de biodièsel. [...]
2008
Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 10 (2008) p. 22-23  
6.
7 p, 296.7 KB Ideas previas en la Botánica / Mateos Jiménez, A.
We have found the same kind of botanical preconcepts among students of 8th EGB and students of theTeacher-training School from Toledo. If students have studied sciences the previous years these preconcepts seem less abundant. [...]
1993
Enseñanza de las Ciencias, V. 11 n. 2 (1993) p. 130-136  
7.
14 p, 661.7 KB Influencia de la formulación del enunciado y del control didáctico sobre la actividad intelectual de los alumnos en la resolución de problemas / Langlois, F. ; Gréa, J. ; Viard, J.
Using as reference the scientist instead of the expert for analysing the pupil's behaviour in problem solving, we proposed to students (17 years old) closed and open problems. The great diversity of the students' productions and their analysis in the theoretical framework of didactical contract, oblige us to build two analysis grids: one of the students' activities and the other one for the finalities which we attribute to those activities. [...]
1995
Enseñanza de las Ciencias, V. 13 n. 2 (1995) p. 179-191  
8.
16 p, 806.9 KB Un modelo de prueba escrita que revela capacidades relacionadas con el proceso de aprendizaje / Nigro, R.G.
Despite the criticisms made by several teachers, the taxonomy originally proposed by Bloom et al and some of its most recent versions, remain largely used in the making of written tests. By employing the concept of «Capability», types of questions for written tests are compared and distinguished with respect to the capabilities required to solve them. [...]
1995
Enseñanza de las Ciencias, V. 13 n. 3 (1995) p. 347-361  
9.
10 p, 525.3 KB La orientación de las prácticas de laboratorio como investigación : un ejemplo ilustrativo / Gil Pérez, D. ; Valdés Castro, Pablo
This paper offers a detailed example of transformation of a science practical work, from the usual simple recipe into an open problematic situation capable of favouring pupils' research.
1996
Enseñanza de las Ciencias, V. 14 n. 2 (1996) p. 155-163  
10.
10 p, 370.4 KB Evaluación de una experiencia de aula con un diseño basado en la teoría de la elaboración / Macías, Ascensión (Universidad Nacional de San Juan (San Juan, Argentina)) ; Maturano, Carla Inés (Universidad Nacional de San Juan (San Juan, Argentina)) ; Castro, José I. (Universidad Nacional de San Juan (San Juan, Argentina))
This work proposes a model of a curricular design in Physics and its application in the classroom. It is developed according to the guidelines of the elaboration theory and it is put into practice in a basic university course. [...]
1997
Enseñanza de las Ciencias, V. 15 n. 1 (1997) p. 131-140  

Articles : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.