Resultats globals: 7 registres trobats en 0.03 segons.
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 4 registres trobats
Fons personals i institucionals, 4 registres trobats
Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
56 p, 17.6 MB Recetario de salchichería fina y conservas de carnes / Ahlert, Otto ; Weber-Dubois, Juan (traductor)
Madrid Ernesto Giménez 1933 (Publicaciones de "La Carne" / Revista técnica quincenal ; 4)  

Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
1 p, 804.4 KB Physicochemical changes in sausage-type meat emulsions with fiber addition / Madí Besalú, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2020
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 326.7 KB Nitrits and nitrates in the dry cured sausages, present and future / Sanyes Costa, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents gràfics i multimèdia 4 registres trobats  
1.
768x1024, 333.6 KB Bibliografía sobre jamones y embutidos de cerdo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre jamones y embutidos de cerdo.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre pernils i embotits de porc.

2021 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
779x1182, 155.8 KB Embutidos de Catalunya, Mallorca y Menorca / Fàbregas i Comadran, Xavier
De entre los embutidos curados y cocidos del sur de Europa, Catalunya ofrece quizás la mayor variedad de productos, exceptuando los ahumados y los que añaden pimienta roja. Se presentan los principales tipos de embutidos de Catalunya, con especial mención a los más conocidos del Pallars y los más representativos de Mallorca y Menorca.
D'entre els embotits curats i cuits del sur d'Europa, Catalunya ofereix segurament la major varietat de productes, exceptuant els fumats i els que afegeixen pebre vermella. Es presenten els diferents tipus d'embotits de Catalunya, amb especial menció als més coneguts del Pallars i els més representatius de Mallorca i Menorca.

1996 (Memoria cárnica digital)
23 documents
3.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
4.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents

Fons personals i institucionals 4 registres trobats  
1.
768x1024, 333.6 KB Bibliografía sobre jamones y embutidos de cerdo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre jamones y embutidos de cerdo.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre pernils i embotits de porc.

2021 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
779x1182, 155.8 KB Embutidos de Catalunya, Mallorca y Menorca / Fàbregas i Comadran, Xavier
De entre los embutidos curados y cocidos del sur de Europa, Catalunya ofrece quizás la mayor variedad de productos, exceptuando los ahumados y los que añaden pimienta roja. Se presentan los principales tipos de embutidos de Catalunya, con especial mención a los más conocidos del Pallars y los más representativos de Mallorca y Menorca.
D'entre els embotits curats i cuits del sur d'Europa, Catalunya ofereix segurament la major varietat de productes, exceptuant els fumats i els que afegeixen pebre vermella. Es presenten els diferents tipus d'embotits de Catalunya, amb especial menció als més coneguts del Pallars i els més representatius de Mallorca i Menorca.

1996 (Memoria cárnica digital)
23 documents
3.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
4.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.