Resultats globals: 14 registres trobats en 0.04 segons.
Llibres i col·leccions, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 12 registres trobats
Fons personals i institucionals, 12 registres trobats
Llibres i col·leccions 2 registres trobats  
1.
38 p, 29.9 MB Reclamaciones que formulan los Sres. Abastecedores y dictámen de los Sres. Veterinarios / Escorxador Municipal de Barcelona
1921-1965  
2.
28 p, 24.4 MB Libro de reclamaciones 1930-1960 / Escorxador Municipal de Barcelona ; Agència de Salut Pública de Barcelona, propietari actual
1960  

Documents gràfics i multimèdia 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1024x768, 335.7 KB Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiològica de les canals de boví i oví / Rigau i Vila, Marta
Es presenta l'Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiológica de les canals de boví i oví. Aquesta recerca es basa en els resultats del control microbiològic oficial, segons normativa UE, de superfícies de canals de vedella i de xai, en un escorxador de serveis de Catalunya (2002-2004).
Se presenta el Estudio de la influencia de determinados factores en la contaminación microbiológica de las canales de bovino y ovino. Esta investigación se basa en los resultados del control microbiológico oficial, según normativa UE, de superficies de canales de ternera y de cordero, en un matadero de servicios de Catalunya (2002-2004).

2023 (Memoria digital d'escorxadors)
6 documents
2.
1024x675, 276.7 KB Matadero Escorxador Gremial de Catalunya (1989) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de las instalaciones de este matadero de servicios de bovino, ovino, caprino y equino, hacia 1989.
Es presenten fotos de les instal·lacions d'aquest escorxador de serveis de boví, oví, cabrum i equí, cap al 1989.

2022 (Memoria digital d'escorxadors)
24 documents
3.
5 p, 264.5 KB Ropa de trabajo y EPI para matadero / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de la ropa de trabajo y de los EPI usados por los veterinarios oficiales de matadero de la Generalitat de Catalunya, en los años 2000-2006.
Es presenten fotos de la roba de treball i dels EPI fets servir pels veterinaris oficials d'escorxador de la Generalitat de Catalunya, els anys 2000-2006.

2020 (Memoria digital d'escorxadors)
47 documents
4.
886x576, 49.5 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino : Matadero Frigorífico de Avinyó / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
En los últimos años, el concepto de calidad ha tomado una importancia decisiva en todos los procesos de producción e industrialización y también en la empresas de servicios. Los mataderos, como empresas que transforman animales vivos en canales o carne se encuentran en el punto medio del sector, al final de la fase de producción del animal vivo y al inicio de la fase de industrialización y distribución de canales, despojos, carnes y productos cárnicos. [...]
En els darrers anys el concepte de qualitat ha pres una importància decisiva en tots els processos de producció i industrialització i també en les empreses de serveis. Els escorxadors, com empreses que transformen animals vius en canals o carn, es troben en el punt mig del sector, al final de la fase de producció de l'animal viu i a l'inici de la fase d'industrialització i distribució de canals, despulles i carns i productes carnis. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
124 documents
5.
589x886, 73.6 KB Desuello de bovinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El cuero es el principal producto económico del quinto cuarto. Su valor depende de su peso y calidad (clasificación), factores influenciados a su vez por el tipo racial y por los posibles defectos que puedan ser apreciados después del proceso de carnización.
El cuir és el principal producte econòmic del cinquè quart. El seu valor depèn del seu pes i qualitat (classificació), factors influïts pel tipus racial i pels possibles efectes que puguin ser apreciats després del procés de carnització.

1990 (Cuirs i pells)
16 documents
6.
577x886, 72.9 KB Desuello de equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El cuero es el principal producto económico del quinto cuarto. Su valor depende de su peso y calidad (clasificación), factores influenciados a su vez por el tipo racial y por los posibles defectos que puedan ser apreciados después del proceso de carnización. [...]
El cuir és el principal producte econòmic del cinquè quart. El seu valor depèn del seu pes i la qualitat (classificació), factors influïts pel tipus racial i pels possibles defectes que puguin ser apreciats deprés del procés de carnització. [...]

1990 (Cuirs i pells)
8 documents
7.
886x596, 61.9 KB Matadero de bovino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las plantas de carnización de animales deben combinar una adecuada productividad de matanza con una correcta presentación y calidad higiénica de las canales, el producto final del proceso. Desde ritmos de cadena de 15 animales/hora (vacuno mayor) a 100 o más terneros/hora, los responsables de la matanza deben combinar el número de operarios con el tipo de equipos e instalaciones disponibles, para establecer la adecuada velocidad de la cadena para un ganado y/o un faenado específicos. [...]
Les plantes de carnització d'animals han de combinar el nombre d'operaris amb el tipus d'equips i instal·lacions disponibles, per a establir l'adequada velocitat de la cadena per a una espècie i/o un faenatge específics. [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
65 documents
8.
886x589, 56.2 KB Matadero de ovino-caprino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Desde el tradicional desuello manual en banco, los mataderos han mecanizado el trabajo en cadena, mejora que ha permitido aumentar la productividad y las condiciones laborales de los matarifes. Se presentan todos los sectores e instalaciones de una cadena de carnización de corderos.
Des del tradicional escorxat manual en banc, els escorxadors han mecanitzat el treball en cadena, millora que ha permès augmentar la productivitat i les condicions laborals dels matarifes. Es presenten tots els sectors i instal·lacions d'una cadena de carnització de cabrits.

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
9.
1182x783, 107.7 KB Matadero halal local / Fàbregas i Comadran, Xavier
La normativa sanitaria de la Unión Europea permite ciertas excepciones en el procedimiento de matanza por motivo de las prescripciones religiosas (musulmana -halal- o judía -kosher-), principalmente en cuanto al aturdimiento de los animales. [...]
La normativa sanitària de la Unió Europea permet certes excepcions en el procediment de matança per motius de les prescripcions religioses (musulmana -halal- o jueva -kosher-), principalment en quant a l'atordiment dels animals. [...]

1994 (Memoria digital d'escorxadors)
14 documents
10.
1198x796, 189.4 KB Sectores de un matadero local polivalente / Fàbregas i Comadran, Xavier
El diseño de mataderos debe lograr un flujo higiénico en la carnización, desde las operaciones de la zona sucia hacia las de la zona limpia. En los mataderos locales polivalentes, este concepto debe conseguirse en poco espacio y con unos costes limitados. [...]
El disseny d'escorxadors ha d'aconseguir un fluxe higiènic en la carnització, des de les operacions de la zona bruta fins les de la zona neta. En els escorxadors locals polivalents, aquest concepte ha d'aconseguir-se en poc espai i amb uns costos limitats. [...]

1993 (Memoria digital d'escorxadors)
33 documents

Documents gràfics i multimèdia : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Fons personals i institucionals 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1024x768, 335.7 KB Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiològica de les canals de boví i oví / Rigau i Vila, Marta
Es presenta l'Estudi de la influència de determinats factors en la contaminació microbiológica de les canals de boví i oví. Aquesta recerca es basa en els resultats del control microbiològic oficial, segons normativa UE, de superfícies de canals de vedella i de xai, en un escorxador de serveis de Catalunya (2002-2004).
Se presenta el Estudio de la influencia de determinados factores en la contaminación microbiológica de las canales de bovino y ovino. Esta investigación se basa en los resultados del control microbiológico oficial, según normativa UE, de superficies de canales de ternera y de cordero, en un matadero de servicios de Catalunya (2002-2004).

2023 (Memoria digital d'escorxadors)
6 documents
2.
1024x675, 276.7 KB Matadero Escorxador Gremial de Catalunya (1989) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de las instalaciones de este matadero de servicios de bovino, ovino, caprino y equino, hacia 1989.
Es presenten fotos de les instal·lacions d'aquest escorxador de serveis de boví, oví, cabrum i equí, cap al 1989.

2022 (Memoria digital d'escorxadors)
24 documents
3.
5 p, 264.5 KB Ropa de trabajo y EPI para matadero / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de la ropa de trabajo y de los EPI usados por los veterinarios oficiales de matadero de la Generalitat de Catalunya, en los años 2000-2006.
Es presenten fotos de la roba de treball i dels EPI fets servir pels veterinaris oficials d'escorxador de la Generalitat de Catalunya, els anys 2000-2006.

2020 (Memoria digital d'escorxadors)
47 documents
4.
886x576, 49.5 KB Calidad de producto en canales y carnes de porcino : Matadero Frigorífico de Avinyó / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ferrao Quintana, Jordi
En los últimos años, el concepto de calidad ha tomado una importancia decisiva en todos los procesos de producción e industrialización y también en la empresas de servicios. Los mataderos, como empresas que transforman animales vivos en canales o carne se encuentran en el punto medio del sector, al final de la fase de producción del animal vivo y al inicio de la fase de industrialización y distribución de canales, despojos, carnes y productos cárnicos. [...]
En els darrers anys el concepte de qualitat ha pres una importància decisiva en tots els processos de producció i industrialització i també en les empreses de serveis. Els escorxadors, com empreses que transformen animals vius en canals o carn, es troben en el punt mig del sector, al final de la fase de producció de l'animal viu i a l'inici de la fase d'industrialització i distribució de canals, despulles i carns i productes carnis. [...]

1996 (Memoria cárnica digital)
124 documents
5.
589x886, 73.6 KB Desuello de bovinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El cuero es el principal producto económico del quinto cuarto. Su valor depende de su peso y calidad (clasificación), factores influenciados a su vez por el tipo racial y por los posibles defectos que puedan ser apreciados después del proceso de carnización.
El cuir és el principal producte econòmic del cinquè quart. El seu valor depèn del seu pes i qualitat (classificació), factors influïts pel tipus racial i pels possibles efectes que puguin ser apreciats després del procés de carnització.

1990 (Cuirs i pells)
16 documents
6.
577x886, 72.9 KB Desuello de equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El cuero es el principal producto económico del quinto cuarto. Su valor depende de su peso y calidad (clasificación), factores influenciados a su vez por el tipo racial y por los posibles defectos que puedan ser apreciados después del proceso de carnización. [...]
El cuir és el principal producte econòmic del cinquè quart. El seu valor depèn del seu pes i la qualitat (classificació), factors influïts pel tipus racial i pels possibles defectes que puguin ser apreciats deprés del procés de carnització. [...]

1990 (Cuirs i pells)
8 documents
7.
886x596, 61.9 KB Matadero de bovino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las plantas de carnización de animales deben combinar una adecuada productividad de matanza con una correcta presentación y calidad higiénica de las canales, el producto final del proceso. Desde ritmos de cadena de 15 animales/hora (vacuno mayor) a 100 o más terneros/hora, los responsables de la matanza deben combinar el número de operarios con el tipo de equipos e instalaciones disponibles, para establecer la adecuada velocidad de la cadena para un ganado y/o un faenado específicos. [...]
Les plantes de carnització d'animals han de combinar el nombre d'operaris amb el tipus d'equips i instal·lacions disponibles, per a establir l'adequada velocitat de la cadena per a una espècie i/o un faenatge específics. [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
65 documents
8.
886x589, 56.2 KB Matadero de ovino-caprino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Desde el tradicional desuello manual en banco, los mataderos han mecanizado el trabajo en cadena, mejora que ha permitido aumentar la productividad y las condiciones laborales de los matarifes. Se presentan todos los sectores e instalaciones de una cadena de carnización de corderos.
Des del tradicional escorxat manual en banc, els escorxadors han mecanitzat el treball en cadena, millora que ha permès augmentar la productivitat i les condicions laborals dels matarifes. Es presenten tots els sectors i instal·lacions d'una cadena de carnització de cabrits.

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
9.
1182x783, 107.7 KB Matadero halal local / Fàbregas i Comadran, Xavier
La normativa sanitaria de la Unión Europea permite ciertas excepciones en el procedimiento de matanza por motivo de las prescripciones religiosas (musulmana -halal- o judía -kosher-), principalmente en cuanto al aturdimiento de los animales. [...]
La normativa sanitària de la Unió Europea permet certes excepcions en el procediment de matança per motius de les prescripcions religioses (musulmana -halal- o jueva -kosher-), principalment en quant a l'atordiment dels animals. [...]

1994 (Memoria digital d'escorxadors)
14 documents
10.
1198x796, 189.4 KB Sectores de un matadero local polivalente / Fàbregas i Comadran, Xavier
El diseño de mataderos debe lograr un flujo higiénico en la carnización, desde las operaciones de la zona sucia hacia las de la zona limpia. En los mataderos locales polivalentes, este concepto debe conseguirse en poco espacio y con unos costes limitados. [...]
El disseny d'escorxadors ha d'aconseguir un fluxe higiènic en la carnització, des de les operacions de la zona bruta fins les de la zona neta. En els escorxadors locals polivalents, aquest concepte ha d'aconseguir-se en poc espai i amb uns costos limitats. [...]

1993 (Memoria digital d'escorxadors)
33 documents

Fons personals i institucionals : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.