Resultats globals: 67 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 59 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 5 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 2 registres trobats
Fons personals i institucionals, 4 registres trobats
Articles 59 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
12 p, 2.2 MB Milk-related performances of Murciano-Granadina goats reared in Italy compared to cosmopolitan breeds / Magro, Silvia (Università di Padova) ; Costa, Angela (Università di Padova) ; De Marchi, Massimo (Università Padova) ; Manuelian, Carmen L (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The Murciano-Granadina (MG) goat breed was introduced in 2016 in northern Italy and it has become the third most widespread breed after Saanen (SA) and Alpine (AL). The study aimed to compare milk yield and composition of MG with SA and AL reared under the same farming system. [...]
2022 - 10.1080/1828051X.2022.2101946
Italian journal of animal science, Vol. 21 Núm. 1 (2022) , p. 1170-1180  
2.
27 p, 258.9 KB Effects of diets high in corn oil or in extra virgin olive oil on oxidative stress in an experimental model of breast cancer / Escrich Navarro, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Vela Sarrión, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Solanas i Garcia, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Moral Cabrera, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Experimental evidence highlights the importance of dietetic factors on breast cancer. In this work we aimed to analyze the effects two oils, corn oil (rich in n-6 polyunsaturated fatty acids -PUFA-) and extra virgin olive oil (EVOO), on oxidative stress in an animal model of breast carcinogenesis. [...]
2020 - 10.1007/s11033-020-05492-6
Molecular Biology Reports, Vol. 47 Núm. 7 (January 2020) , p. 4923-4932  
3.
19 p, 2.0 MB Lyophilized maqui (Aristotelia chilensis) berry induces browning in the subcutaneous white adipose tissue and ameliorates the insulin resistance in high fat diet-induced obese mice / Sandoval, Viviana (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Femenias, Antoni (Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments) ; Martínez-Garza, Úrsula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Sanz-Lamora, Hèctor (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Castagnini, Juan Manuel (Universidad Nacional de Entre Ríos. Facultad de Ciencias de la Alimentación) ; Quifer-Rada, Paola (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Lamuela-Raventós, Rosa M (CIBER Physiopathology of Obesity and Nutrition (CIBER-OBN). Instituto de Salud Carlos III) ; Marrero, Pedro F. (Universitat de Barcelona. Institut de Biomedicina) ; Haro, Diego (Universitat de Barcelona. Institut de Biomedicina) ; Relat, Joana (CIBER Physiopathology of Obesity and Nutrition (CIBER-OBN). Instituto de Salud Carlos III)
Maqui (Aristotelia Chilensis) berry features a unique profile of anthocyanidins that includes high amounts of delphinidin-3-O-sambubioside-5-O-glucoside and delphinidin-3-O-sambubioside and has shown positive effects on fasting glucose and insulin levels in humans and murine models of type 2 diabetes and obesity. [...]
2019 - 10.3390/antiox8090360
Antioxidants, Vol. 8 Núm. 9 (september 2019) , p. 360  
4.
13 p, 6.6 MB Integrated gene expression profiles reveal a transcriptomic network underlying the thermogenic response in adipose tissue / Rodó, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Garcia, Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Casaña Lorente, Estefania (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Muñoz, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Jambrina Pallarés, Claudia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Sacristan, Victor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Franckhauser, Sylvie (Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas) ; Grass Costa, Ignasi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Jimenez, Veronica (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Bosch i Tubert, Fàtima (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Obesity and type 2 diabetes are two closely related diseases representing a serious threat worldwide. An increase in metabolic rate through enhancement of non-shivering thermogenesis in adipose tissue may represent a potential therapeutic strategy. [...]
2023 - 10.1038/s41598-023-33367-w
Scientific reports, Vol. 13 (May 2023) , art. 7226  
5.
7 p, 330.2 KB Dietary Fat Patterns and Outcomes in Acute Pancreatitis in Spain / García-Rayado, G. (Instituto de Investigaciones Sanitarias de Aragón (IIS Aragón)) ; Varela-Moreiras, G. (Universidad CEU San Pablo) ; Lanas, Á. (Instituto de Investigaciones Sanitarias de Aragón (IIS Aragón)) ; Ferrández, Á. (Instituto de Investigaciones Sanitarias de Aragón (IIS Aragón)) ; Balza-Lareu, N. (Hospital Universitari Son Llàtzer (Palma de Mallorca, Balears)) ; Cervera, J.I. (Hospital Clínico Universitario) ; Bodenlle-Bello, M.P. (Hospital Meixoeiro) ; Argüelles-Arias, A.M. (Hospital Universitario Virgen Macarena (Sevilla, Andalusia)) ; Latorre, P. (Hospital Universitari Doctor Peset (València)) ; Udaondo-Cascante, M.A. (Hospital Clínico Universitario) ; Soria-de-la-Cruz, M.J. (Hospital Universitario Puerta del Mar (Cadis, Andalusia)) ; Lariño-Noia, J. (Complejo Hospitalario Universitario de Santiago de Compostela) ; García-Figueiras, R. (Complejo Hospitalario Universitario de Santiago de Compostela) ; Gil-García-Ollauri, C. (Hospital Universitario de Cruces (Barakaldo, País Basc)) ; Ituarte-Uriarte, R. (Hospital Universitario de Cruces (Barakaldo, País Basc)) ; Rosales-Alexander, C.L. (Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta) ; Soriano, J. (Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta) ; Rodríguez-Peláez, M. (Hospital Universitario Central de Asturias) ; Mesa-Álvarez, A. (Hospital Universitario Central de Asturias) ; Oblitas, Elida (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Menso, Maria (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona, Catalunya)) ; Bertoletti, Federico (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Rodríguez-Prada, J.I. (Hospital Xeral) ; Guzmán-Suárez, S. (Hospital Xeral) ; Closa, D. (Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB-CSIC)) ; de-Madaria, E. (Hospital General Universitario de Alicante (Alacant, País Valencià)) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Evidence from basic and clinical studies suggests that unsaturated fatty acids (UFAs) might be relevant mediators of the development of complications in acute pancreatitis (AP). The aim of this study was to analyze outcomes in patients with AP from regions in Spain with different patterns of dietary fat intake. [...]
2020 - 10.3389/fmed.2020.00126
Frontiers in Medicine, Vol. 7 (september 2020) , p. 126  
6.
15 p, 671.9 KB Vitamin D3 Supplementation in Overweight/Obese Pregnant Women : No Effects on the Maternal or Fetal Lipid Profile and Body Fat Distribution-A Secondary Analysis of the Multicentric, Randomized, Controlled Vitamin D and Lifestyle for Gestational Diabetes Prevention Trial (DALI) / Harreiter, Jürgen (Medical University of Vienna) ; Mendoza, Lilian Cristina (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Simmons, David (Western Sydney University. Macarthur Clinical School) ; Desoye, Gernot (Medical University of Graz) ; Devlieger, Roland (Department of Obstetrics. Gynecology and Fertility. GZA Sint-Augustinus) ; Galjaard, Sander (University Medical Centre Rotterdam. Department of Obstetrics and Gynaecology) ; Damm, Peter (University of Copenhagen. Department of Clinical Medicine) ; Mathiesen, Elisabeth R. (University of Copenhagen. Department of Clinical Medicine) ; Jensen, Dorte M (University of Southern Denmark. Department of Clinical Research) ; Andersen, Lise-Lotte (University of Southern Denmark. Department of Clinical Research) ; Dunne, Fidelma (Clinical Research Facility (CRF) and National University of Ireland) ; Lapolla, Annunziata (Department of Medicine. Universita Degli Studi di Padova) ; Dalfra, Maria Grazia (Department of Medicine. Universita Degli Studi di Padova) ; Bertolotto, Alessandra (Azienda Ospedaliero-Universitaria Pisana) ; Wender-Ozegowska, Ewa (Poznan University of Medical Sciences) ; Zawiejska, Agnieszka (Poznan University of Medical Sciences) ; Hill, David J. (Lawson Health Research Institute) ; Jelsma, Judith G. M (Amsterdam Public Health Research Institute) ; Snoek, Frank J. (Amsterdam Public Health Research Institute) ; Worda, Christof (Medical University of Vienna) ; Bancher-Todesca, Dagmar (Medical University of Vienna) ; van Poppel, M.N.M. (University of Graz. Institute of Human Movement Science) ; Corcoy i Pla, Rosa (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Kautzky-Willer, Alexandra (Gender Institute)
Vitamin D deficiency is a common finding in overweight/obese pregnant women and is associated with increased risk for adverse pregnancy outcome. Both maternal vitamin D deficiency and maternal obesity contribute to metabolic derangements in pregnancy. [...]
2022 - 10.3390/nu14183781
Nutrients, Vol. 14 Núm. 18 (september 2022) , p. 3781  
7.
9 p, 300.4 KB Protein Supplementation with Short Peptides Prevents Early Muscle Mass Loss after Roux-en-Y-Gastric Bypass / Comas Martínez, Marta (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Fidilio, Enzamaria (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Palmas Candia, Fiorella (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Cordero-Vazquez, Efrain (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Hernández, Irene (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Vilallonga, Ramon (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Burgos Peláez, Rosa (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Vila-Martí, Anna (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya) ; Simó Canonge, Rafael (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Ciudin, Andreea (Hospital Universitari Vall d'Hebron. Institut de Recerca) ; Universitat Autònoma de Barcelona
A significant reduction in fat-free mass (FFM) following bariatric surgery (BS) has been reported, and adequate protein intake is recommended for FFM preservation. Current guidelines of nutritional management after BS recommend complex protein (CP) compounds. [...]
2022 - 10.3390/nu14235095
Nutrients, Vol. 14 (december 2022)  
8.
14 p, 4.1 MB Targeting cholesteryl ester accumulation in the heart improves cardiac insulin response / Actis Dato, Virginia (Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET). Centro de Investigaciones en Bioquímica Clínica e Inmunología (CIBICI)) ; Benitez Amaro, Aleyda (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; García Rodríguez, Jesús Eduardo (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Claudi, Lene (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; La Chica, María Teresa (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Iborra, A. (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Escolà-Gil, Joan Carles (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Guerra Ramos, José María (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Samouillan, V. (CIRIMAT. Université de Toulouse. Université Paul Sabatier. Equipe PHYPOL) ; Enrich, C. (Centre de Recerca Biomèdica CELLEX. Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)) ; Chiabrando, G.A (Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET). Centro de Investigaciones en Bioquímica Clínica e Inmunología (CIBICI)) ; Llorente-Cortés, Vicenta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Background: Antibodies against the P3 sequence (Gly1127-Cys1140) of LRP1 (anti-P3 Abs) specifically block cholesteryl ester (CE) accumulation in vascular cells. LRP1 is a key regulator of insulin receptor (InsR) trafficking in different cell types. [...]
2022 - 10.1016/j.biopha.2022.113270
Biomedicine & pharmacotherapy, Vol. 152 (august 2022) , p. 113270  
9.
11 p, 484.4 KB Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation on production performance, nutrient digestibility, and intestinal morphology of laying hens / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Piquer, Olga (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; García-Bautista, José A. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Soler, María D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal)
This study was conducted to evaluate the effects of dietary free fatty acid (FFA) content and degree of fat saturation on production performance, lipid and calcium digestibility, and intestinal function of laying hens. [...]
2023 - 10.1016/j.aninu.2023.03.002
Animal Nutrition, Vol. 13 (march 2023) , p. 313-323  
10.
11 p, 1.2 MB Transcriptome Profile in Dairy Cows Resistant or Sensitive to Milk Fat Depression / Siurana Marina, Adriana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cánovas, Angela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Casellas Vidal, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
In the last 20 years, there has been interest in modifying this fatty acid profile to increase the content in polyunsaturated fatty acids which are healthier for human health. However, long chain polyunsaturated fatty acids cause milk fat depression. [...]
2023 - 10.3390/ani13071199
Animals, Vol. 13 (march 2023)  

Articles : 59 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde, D. ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego, M. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  

Documents de recerca 5 registres trobats  
1.
149 p, 26.0 MB Aplicación del injerto graso autólogo como herramienta terapéutica en pacientes con secuelas del tratamiento del cáncer de cabeza y cuello / Masià Gridilla, Jordi ; Bescós Atín, Socorro, dir. ; Armengol Carrasco, Manuel, dir.
El càncer de cap i coll és un dels més freqüents a nivell global. El seu tractament inclou la cirurgia, la radioteràpia, la quimioteràpia o la combinació entre ells. Tot i les millores en els tractaments, els pacients amb molta freqüència presenten seqüeles derivades dels mateixos tant a nivell estètic com funcional. [...]
El cáncer de cabeza y cuello es uno de los más frecuentes a nivel global. Su tratamiento incluye la cirugía, la radioterapia, la quimioterapia o la combinación entre ellos. A pesar de las mejoras en los tratamientos, los pacientes con mucha frecuencia presentan secuelas derivadas de los mismos tanto a nivel estético como funcional. [...]
Head and neck cancer is one of the most frequent cancers globally. It's treatment includes surgery, radiation therapy, chemotherapy, or a combination of them. Despite the recent improvements in those treatments, patients very frequently present aesthetic and functional sequelae. [...]

2021  
2.
225 p, 4.6 MB Estudio de la perfusión del colgajo DIEP mediante el uso del ICG para optimización de su rendimiento y disminución de la esteatonecrosis en reconstrucción microquirúrgica tras mastectomía oncológica / Malagón, Paloma ; Higueras Suñe, Carmen, dir. ; Julián Ibáñez, Juan Francisco, dir. ; Vilà Poyatos, Jordi, dir.
El verd d'indocianina (ICG) és un contrast que permet la valoració de la perfusió dels teixits de manera intraoperatòria i dinàmica, aportant informació d'interès en el camp de la reconstrucció mamària. [...]
El verde de indocianina (ICG) es un contraste que permite la valoración de la perfusión de los tejidos de manera intraoperatoria y dinámica, aportando información de interés en el campo de la reconstrucción mamaria. [...]
Background and objectives: The Deep Inferior Epigastric Perforator (DIEP) flap is the first option for autologous microsurgical reconstruction for oncological mastectomy, with great results. However, one of its most frequent complications is fat necrosis (up to 62. [...]

2020  
3.
1 p, 982.5 KB Brown fat tissue website / Costa Riera, Mireia ; Terradas, Mariona, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2013
Grau en Biotecnologia [815]  
4.
1 p, 394.3 KB Brown fat in the fight against obesity / Ruiz Medina, Tarik ; Terradas, Mariona, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2013
Grau en Bioquímica [814]  
5.
1 p, 595.6 KB Brown fat in the fight against obesity / Ullés de Santiago, Eduard ; Terradas, Mariona, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2013
Grau en Bioquímica [814]  

Documents gràfics i multimèdia 2 registres trobats  
1.
880x591, 216.2 KB Evaluación del estado de engrasamiento en corderos : grasa de riñonada / Fàbregas i Comadran, Xavier
El estado de engrasamiento de un animal depende de la raza, el sexo, la edad y de ciertos factores de producción. La raza y el sexo determinan y su precocidad en la deposición de grasa. En razas precoces y/o en animales hembras, antes estará acabado un animal para un peso vivo de sacrificio comercial adecuado. [...]
L'estat d'engreixement d'un animal depèn de la raça, el sexe, l'edat i de certs factors de producció. La raça i el sexe determinen i la seva precocitat en la deposició de greix. En races precoces i/o en animals famelles, abans estarà acabat un animal per a un pes viu de sacrifici comercial adequat. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
41 documents
2.
783x1184, 140.2 KB Patrón de distribucion de la grasa corporal en equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El patrón de deposición de grasa corporal en los equinos difiere del de los rumiantes y tiende a asemejarse al del cerdo, por la importancia que toma el panículo adiposo de grasa peritoneal. Se presenta el patrón de distribución de la grasa corporal en equinos: potros, caballos, yeguas y asnos.
El patro dedoposició de greix corporal en els equins difereix del dels rumiants i tendeix a semblar-se al del porc, per la importància que pren el panícul adipós de greix peritonial. Es presenta el patró de distribució del greix corporal en equins: poltres, cavalls, eugues i ases.

1992 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Fons personals i institucionals 4 registres trobats  
1.
7 p, 444.3 KB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde, D. ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego, M. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was designed to determine the effect of dietary fat unsaturation level on the fat content of the body of broilers, measured as hydrolysed crude fat (CF) and total fatty acid (TFA) content. [...]
Une expérience a été effectuée pour déterminer l'effet du niveau de la graisse insaturée dans l'aliment sur le contenu de la graisse corporelle des poulets mesuré par la teneur en graisse brute hydrolysée (CF) et par la teneur en acides gras totaux (TFA). [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco ; Mourot, J. ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
3.
880x591, 216.2 KB Evaluación del estado de engrasamiento en corderos : grasa de riñonada / Fàbregas i Comadran, Xavier
El estado de engrasamiento de un animal depende de la raza, el sexo, la edad y de ciertos factores de producción. La raza y el sexo determinan y su precocidad en la deposición de grasa. En razas precoces y/o en animales hembras, antes estará acabado un animal para un peso vivo de sacrificio comercial adecuado. [...]
L'estat d'engreixement d'un animal depèn de la raça, el sexe, l'edat i de certs factors de producció. La raça i el sexe determinen i la seva precocitat en la deposició de greix. En races precoces i/o en animals famelles, abans estarà acabat un animal per a un pes viu de sacrifici comercial adequat. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
41 documents
4.
783x1184, 140.2 KB Patrón de distribucion de la grasa corporal en equinos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El patrón de deposición de grasa corporal en los equinos difiere del de los rumiantes y tiende a asemejarse al del cerdo, por la importancia que toma el panículo adiposo de grasa peritoneal. Se presenta el patrón de distribución de la grasa corporal en equinos: potros, caballos, yeguas y asnos.
El patro dedoposició de greix corporal en els equins difereix del dels rumiants i tendeix a semblar-se al del porc, per la importància que pren el panícul adipós de greix peritonial. Es presenta el patró de distribució del greix corporal en equins: poltres, cavalls, eugues i ases.

1992 (Memoria cárnica digital)
22 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.