Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
48 p, 2.2 MB An Exploratory analysis of individual variation in schwa epenthesis in Flemish Dutch and Scottish English / Witte, Wolf De ; Gavaldà Ferré, Núria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística
This study examines schwa epenthesis as it occurs in Flemish Dutch and Scottish English from a forensic phonetic perspective in terms of the potential it exhibits for speaker comparison purposes, as prior investigations have shown that sociolinguistic variables-such as schwa insertion-may also reveal individual speaker variability. [...]
Aquest estudi investiga la inserció epentètica d'una vocal neutra com ocorre en el neerlandès flamenc i l'anglès escocès des d'una perspectiva fonètica forense quant a la variabilitat individual de parlants i el seu potencial a l'hora de dur a terme comparacions de parlants. [...]

Juliol 2020  
2.
38 p, 949.2 KB A Forensic Speaker Identification Study. An Auditory-Acosutic Analysis of Phonetic Features and an Exploration of the "Telephone Effect" / De Witte, Wolf ; Gavaldà Ferré, Núria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres
This study investigates the formant, fundamental frequency, and speech tempo parameters in a forensic speaker identification setting and whether these are adequate features to use in an auditory-acoustic analysis. [...]
Aquest estudi investiga els paràmetres de formant, freqüència fonamental, i velocitat de l'articulació en un entorn de la identificació forense del parlant i si aquests paràmetres són adequats per utilitzar en una anàlisi auditiva-acústica. [...]

2017
Grau en Estudis Anglesos [801]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.