Resultats globals: 4 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 3 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
2 p, 321.5 KB Fruta con justícia social. Canviar el modelo para recuperar la vida / Casal Fité, Gemma
2019
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 34 (primavera 2019) , p. 32-35  

Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
1 p, 774.3 KB Evaluation of freezing as a method of preserving strawberry juice / Patón Baeza, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 152.1 KB Labelin of fruit in retail outlets. Compliance with regulations / Cazorla Martínez, Coral ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
121 p, 1.8 MB High Hydrostatic Pressure (HHP) for kiwifruit puree preservation / Brasil, Jacira Antonia ; Saldo Periago, Jordi, dir. ; Gervilla Fernández, Ramón, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El consum habitual de fruita (com el kiwi) en la dieta té un efecte molt beneficiós per a la salut. No només és una excel·lent font de vitamines, fibra i minerals, sinó que a més posseeix compostos fitoquímics que contribueixen a la salut. [...]
El consumo habitual de fruta (como el kiwi) en la dieta tiene un efecto muy beneficioso para la salud. No sólo es una excelente fuente de vitaminas, fibra y minerales, sino que además posee compuestos fitoquímicos que contribuyen a la salud. [...]
Regular consumption of fruit (including kiwi) in the diet has a beneficial effect on health. It is not only an excellent source of vitamins, fiber and minerals, it also has phytochemicals that contribute to health. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.