Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.01 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
11 p, 2.7 MB Phytochemical profile, bioactive properties, and Se speciation of Se-biofortified red radish (Raphanus sativus), green pea (Pisum sativum), and alfalfa (Medicago sativa) microgreens / García Tenesaca, Marilyn Mishelle (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Llugany i Ollé, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Boada, Roberto (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Sánchez-Martín, María-Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Valiente Malmagro, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
The impact of selenium (Se) enrichment on bioactive compounds and sugars and Se speciation was assessed on different microgreens (green pea, red radish, and alfalfa). Sodium selenite and sodium selenate at a total concentration of 20 μM (1:1) lead to a noticeable Se biofortification (40-90 mg Se kg -1 DW). [...]
2024 - 10.1021/acs.jafc.3c08441
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 72, issue 9 (March 2024) , p. 4947-4957  
2.
16 p, 1.0 MB Gastrointestinal Contributions to the Postprandial Experience / Livovsky, Dan M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina) ; Azpiroz Vidaur, Fernando (Hospital Universitari Vall d'Hebron)
Foodingestion induces homeostatic sensations (satiety, fullness) with a hedonic dimension (satisfaction, changes in mood) that characterize the postprandial experience. Both types of sensation are secondary to intraluminal stimuli produced by the food itself, as well as to the activity of the digestive tract. [...]
2021 - 10.3390/nu13030893
Nutrients, Vol. 13 Núm. 3 (2021) , p. 893  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
29 p, 359.2 KB Physical and oxidative stability of UHT milk-based product enriched with conjugated linoleic acid emulsified by Ultra-high Pressure Homonogenization / Gutiérrez Mérida, Cristina
Se ha estudiado la estabilidad física y oxidativa de un producto de base láctea UHT conteniendo una emulsión de aceite de soja enriquecida con ácido linoleico conjugado (CLA; 6%, v/v) en forma de ácido graso libre, estabilizada por homogenización a ultra alta presión (UHPH; 200 MPa) en comparación al proceso de homogenización convencional (CH; 15 MPa). [...]
Universitat Aùtònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària. Departament de Ciència Animal i dels Aliments 2016  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.