Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.04 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Documentos gráficos y multimedia, Encontrados 1 registros
Fondos personales e institucionales, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
14 p, 183.8 KB El discurs mediàtic al voltant de la gastronomia : les narratives culinàries a la premsa catalana / Fusté Forné, Francesc (Universitat Ramon Llull) ; Masip, Pere (Universitat Ramon Llull)
L'especialització periodística es caracteritza per la narració d'uns continguts que encaixen amb els interessos de la societat. Una de les especialitzacions que més ressò ha tingut al llarg dels darrers anys és la que desenvolupa la temàtica gastronòmica. [...]
Specialist journalism consists in the narration of content related to social interests. One of the niches with the greatest impact in recent years is gastronomy. Despite the boom experienced by gastronomy on television and Internet, printed media is still a reference concerning gastronomy communication, and one of the reasons for its increasing popularity. [...]
La especialización periodística se caracteriza por la narración de unos contenidos que encajan con los intereses de la sociedad. Una de las especializaciones que ha tenido más eco a lo largo de los últimos años es la que desarrolla la temática gastronómica. [...]

2018 - 10.5565/rev/analisi.3129
Anàlisi : quaderns de comunicació i cultura, Núm. 59 (December 2018) , p. 77-90 (Articles)
2 documentos
2.
17 p, 215.9 KB Usos i costums de bon pagès al galliner i a la cuina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Aquest treball és la recerca de bibliografia comarcal actual sobre el galliner, els seus productes i la seva cuina, a fi de poder descriure el seu maneig tradicional i la gastronomia del pollastre.
2010 (Memoria digital de la vida rural)
Quaderns de la Selva, Núm. 22 (2010) , p. 209-225  

Documentos gráficos y multimedia Encontrados 1 registros  
1.
1024x678, 460.4 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas: La Cuina a Sils / Fàbregas i Comadran, Xavier
La Cuina a Sils, inicialmente les Àvies de Sils y después les Cuineres de Sils, es un colectivo de amas de casa nacido en los años 90, con el objetivo de conservar el patrimonio culinario tradicional de Sils (http://www. [...]
La Cuina a Sils, inicialment les Àvies de Sils i després les Cuineres de Sils, és un col·lectiu de mestresses de casa nascut als anys 90, amb l'objectiu de conservar el patrimoni culinari tradicional de Sils (http://www. [...]

2019 (Memòria gastronòmica digital)
16 documentos

Fondos personales e institucionales Encontrados 2 registros  
1.
1024x678, 460.4 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas: La Cuina a Sils / Fàbregas i Comadran, Xavier
La Cuina a Sils, inicialmente les Àvies de Sils y después les Cuineres de Sils, es un colectivo de amas de casa nacido en los años 90, con el objetivo de conservar el patrimonio culinario tradicional de Sils (http://www. [...]
La Cuina a Sils, inicialment les Àvies de Sils i després les Cuineres de Sils, és un col·lectiu de mestresses de casa nascut als anys 90, amb l'objectiu de conservar el patrimoni culinari tradicional de Sils (http://www. [...]

2019 (Memòria gastronòmica digital)
16 documentos
2.
17 p, 215.9 KB Usos i costums de bon pagès al galliner i a la cuina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Aquest treball és la recerca de bibliografia comarcal actual sobre el galliner, els seus productes i la seva cuina, a fi de poder descriure el seu maneig tradicional i la gastronomia del pollastre.
2010 (Memoria digital de la vida rural)
Quaderns de la Selva, Núm. 22 (2010) , p. 209-225  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.