visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: High pressure
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Informatius occitans. Fons Mac...
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Grup de Recerca en Ecologia Qu...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
Grup de Recerca en Comunicació...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Cristina Vicente
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
DocèncIA
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Consorci Europeu d'Universitat...
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Fanzins
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
FRASEOLEX. Revista Internacion...
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
Grup d'estudi de la literacita...
GENOCOV
Geologica acta
Grup de Recerca Geografia Apli...
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grup de Recerca en Antropologi...
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSADI Sociologia Analítica i D...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut de Recerca Sant Pau
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Journal of Human Security and ...
José Mallorquí
Fons periodístic Josep Maria F...
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Grup de recerca Laboratori Hum...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lluís Capdevila i Vilallonga
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Memòria càrnia digital (MCD)
Fons Manuel Cubeles i Solé
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells, contri...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Recerca Malalties infe...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Research group on Psychosocial...
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rafael Tasis
Rafael Tasis, obra creativa
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Synthesis of Bioactive Organic...
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
Translat Library
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
Universitat Autònoma de Barcel...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Classificació de canals
Caça
Cistelleria
Cuirs i pells
Etnografia Culinària
Fires de bestiar i aviram
Gossos / Cinofília
Història local
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Memòria Digital del Pollancre ...
Objectes tradicionals
Paisatges
Patrimoni arquitectònic
Pelleteria
Productes de la pesca
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
36
registres trobats en 0.03 segons.
Articles
,
25
registres trobats
Documents de recerca
,
11
registres trobats
Articles
25
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
9 p, 2.2 MB
Encapsulating capacity of ultra-high-pressure homogenization (UHPH) : Replacement of milk fat by vegetable oils using buttermilk as a functional ingredient in yogurt processing
/
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Juan Godoy, Bibiana
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Ferragut, Victoria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study investigated the characteristics of yogurts produced by substituting dairy fat with polyunsaturated fatty acids (PUFA)-rich oils encapsulated with buttermilk (BM) in spray-dried emulsions (SDE). [...]
This study investigated the characteristics of yogurts produced by substituting dairy fat with polyunsaturated fatty acids (PUFA)-rich oils encapsulated with buttermilk (BM) in spray-dried emulsions (SDE). [...]
2023 -
10.1016/j.lwt.2023.115304
LWT - Food Science and Technology
,
Vol. 187 Núm. 115304 (2023)
, p. 115304
Registre complet
-
2.
11 p, 1.1 MB
Heterogeneous Microscopic Dynamics of Intruded Water in a Superhydrophobic Nanoconfinement : Neutron Scattering and Molecular Modeling
/
Wolanin, Julie
(Université Grenoble Alpes) ;
Michel, Lucas
1923- (Université Grenoble Alpes) ;
Tabacchioni, D.
(Université Grenoble Alpes) ;
Zanotti, Jean-Marc
(Université Paris-Saclay)
;
Peters, Jens-Uwe
(Institut Laue Langevin) ;
Imaz, Inhar
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Coasne, Benoit
(Université Grenoble Alpes) ;
Plazanet, Marie
(Université Grenoble Alpes) ;
Picard, Cyril
(Université Grenoble Alpes)
With their strong confining porosity and versatile surface chemistry, zeolitic imidazolate frameworks-including the prototypical ZIF-8-display exceptional properties for various applications. In particular, the forced intrusion of water at high pressure (∼25 MPa) into ZIF-8 nanopores is of interest for energy storage. [...]
2021 -
10.1021/acs.jpcb.1c06791
Journal of physical chemistry B
,
Vol. 125, Num. 36 (September 2021)
, p. 10392-10399
Registre complet
-
3.
6 p, 851.2 KB
Populations of aerobic mesophils and inoculated E. coli during storage of fresh goat's milk cheese treated with high pressure
/
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Sendra Nadal, Esther
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Pla Soler, Reyes
(M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Pasteurized goat's milk inoculated with Escherichia coli 405 CECT was manufactured into cheese containing 10 CFU/g. The fresh cheese was treated by combinations of pressure (400, 450, and 500 MPa), temperature (2, 10, and 25°C) and time (5, 10, and 15 min). [...]
1996 -
10.4315/0362-028X-59.6.582
Journal of Food Protection
,
Vol. 59 Núm. 6 (1996)
, p. 582-587
Registre complet
-
4.
12 p, 1.1 MB
Effect of Ultra-High Pressure Homogenization (UHPH) and Conventional Thermal Pasteurization on the Volatile Composition of Tiger Nut Beverage
/
Codina Torrella, Idoia
(Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Juan Godoy, Bibiana
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Tiger nut beverages are non-alcoholic products that are characterized by their pale color and soft flavor. Conventional heat treatments are widely used in the food industry, although heated products are often damaging to their overall quality. [...]
2023 -
10.3390/foods12040683
Foods
,
Vol. 12 (february 2023)
Registre complet
-
5.
19 p, 407.0 KB
Fabrication of hybrid nanocrystalline Al-Ti alloys by mechanical bonding through high-pressure torsion
/
Bazarnik, Piotr
(Warsaw University of Technology) ;
Bartkowska, Aleksandra
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física) ;
Huang, Yi
(Bournemouth University. Department of Design and Engineering) ;
Szlązak, Karol
(Warsaw University of Technology)
;
Adamczyk-Cieślak, Bogusława
(Warsaw University of Technology) ;
Sort Viñas, Jordi
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física) ;
Lewandowska, Malgorzata
(Warsaw University of Technology) ;
Langdon, Terence G.
(University of Southampton. Department of Mechanical Engineering)
This study demonstrates an approach of utilizing high-pressure torsion (HPT) to fabricate a novel hybrid material by the direct bonding of Al and Ti disks at room temperature under a compressive pressure of 6. [...]
2022 -
10.1016/j.msea.2021.142549
Materials science & engineering. Structural materials: properties, microstructures and processing
,
Vol. 833 (January 2022)
art. 142549
Registre complet
-
6.
14 p, 847.0 KB
Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization Processing on the Microbiological, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Fish Broth
/
Moisés, Sónia Genuina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Roig Sagués, Artur Xavier
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Codina Torrella, Idoia
(Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia)
;
Hernández Herrero, María Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The effect of ultra-high-pressure homogenization (UHPH) treatments at 300 MPa at inlet temperatures (T) between 45 and 75 °C on the microbiological, physical, and sensorial characteristics of fish broth was evaluated. [...]
2022 -
10.3390/foods11243969
Foods
,
Vol. 11 Núm. 24 (december 2022)
, p. 3969
Registre complet
-
7.
18 p, 9.3 MB
Loose Morphology and High Dynamism of OSER Structures Induced by the Membrane Domain of HMG-CoA Reductase
/
Grados Torrez, Ricardo Enrique
(Centre de Recerca en Agrigenòmica) ;
López-Iglesias, Carmen
(Universitat de Barcelona. Centres Científics i Tecnològics) ;
Ferrer, Joan Carles
(Universitat de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biomedicina Molecular) ;
Campos Martínez, Narciso
(Universitat de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biomedicina Molecular)
The membrane domain of eukaryotic HMG-CoA reductase (HMGR) has the conserved capacity to induce endoplasmic reticulum (ER) proliferation and membrane association into Organized Smooth Endoplasmic Reticulum (OSER) structures. [...]
2021 -
10.3390/ijms22179132
International journal of molecular sciences
,
Vol. 22, Issue 17 (August 2021)
, art. 9132
Registre complet
-
8.
8 p, 2.2 MB
Characterization and oxidation stability of spray-dried emulsions with omega-3 oil and buttermilk processed by ultra-high-pressure homogenization (UHPH)
/
Varela, Carolina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Cano-Sarabia, Mary
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Turitich, Libni
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ferragut, Victoria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Integrating functional ingredients, such as buttermilk and omega-3 rich oils, in spray-dried emulsions (SDE) is a suitable way to incorporate these ingredients in dairy products to substitute dairy fat and increase their added value. [...]
2022 -
10.1016/j.lwt.2022.113493
LWT
,
2022
Registre complet
-
9.
14 p, 1.6 MB
A Diffusion Model to Quantify Membrane Repair Process in Listeria monocytogenes Exposed to High Pressure Processing Based on Fluorescence Microscopy Data
/
Nikparvar, Bahareh
(Norwegian University of Science and Technology. Department of Chemical Engineering) ;
Subires Orenes, Alicia
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Capellas Puig, Marta
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernandez-Herrero, Manuela
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Crauwels, Peter
(Ulm University. Institute of Microbiology and Biotechnology) ;
Riedel, Christian U.
(Ulm University. Institute of Microbiology and Biotechnology) ;
Bar, Nadav
(Norwegian University of Science and Technology. Department of Chemical Engineering)
The effects of environmental stresses on microorganisms have been well-studied, and cellular responses to stresses such as heat, cold, acids, and salts have been extensively discussed. Although high pressure processing (HPP) is becoming more popular as a preservation method in the food industry, the characteristics of the cellular damage caused by high pressure are unclear, and the microbial response to this stress has not yet been well-explored. [...]
2021 -
10.3389/fmicb.2021.598739
Frontiers in microbiology
,
Vol. 12 (may 2021)
Registre complet
-
10.
16 p, 3.9 MB
Buttermilk as Encapsulating Agent : Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization on Chia Oil-in-Water Liquid Emulsion Formulations for Spray Drying
/
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Cano-Sarabia, Mary
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Quevedo Terre, Joan Miquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
;
Ferragut, Victoria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Functional foods are highly demanded by consumers. Omega-3 rich oil and commercial buttermilk (BM), as functional components, used in combination to produce emulsions for further drying may facilitate the incorporation to foods. [...]
2021 -
10.3390/foods10051059
Foods
,
Vol. 10, issue 5 (May 2021)
, art. 1059
Registre complet
-
Articles :
25
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Documents de recerca
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
39 p, 910.2 KB
Incorporación a yogur de emulsiones deshidratadas ricas en ácidos grasos omega 3 y mazada
/
Mendoza Sanahuja, Laura
;
Ferragut, Victoria,
dir. ;
Capellas Puig, Marta,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio se compararon el proceso de fermentación y las características de calidad durante su almacenamiento de yogures batidos. En primer lugar, a partir de una emulsión deshidratada (ED) compuesta por mazada y rica en ácidos grasos omega 3, se aplicaron dos sistemas de homogenización distintos: convencional (CH) y ultra alta presión de homogenización (UHPH). [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
2.
1 p, 38.8 KB
Caracterización físico-química de leches infantiles líquidas UHT elaboradas con emulsiones formuladas con mazada y obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión
/
Rocha Galecio, Karina Isabel
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Juan Godoy, Bibiana,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio se comparó leches infantiles (LI)s líquidas UHT elaboradas a partir de emulsiones que fueron sometidas a dos diferentes tratamientos de homogenización: convencional (CH) a 30 MPa y a ultra altas presiones (UHPH) a 200 MPa. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
3.
33 p, 1.2 MB
Caracterización de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por homogenización convencional a alta presión
/
Hernández Maya, César Fernando
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En este estudio, se elaboraron emulsiones de aceite en agua de mezclas de aceites de girasol y chía (ricas en ácidos grasos -3, 6 y 9), utilizando como emulgente la mazada, mediante homogenización convencional. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
[
1364
]
Registre complet
-
4.
188 p, 2.1 MB
Analysis of the effectiveness of ultra-high pressure homogenisation, short-wave ultraviolet radiation and their combination on the hygienization of apple juice and their effect on the quality and nutritional aspects
/
Sauceda Gálvez, Jezer Noé
;
Roig Sagués, Artur Xavier,
dir. ;
Gervilla Fernández, Ramón,
dir.
En aquest treball s'assagen dues tecnologies diferents per a l'esterilització de sucs de poma. Les tecnologies aplicades van ser l'homogeneïtzació per pressions ultra altes (UHPH) i la radiació ultraviolada d'ona curta (UV-C). [...]
En este trabajo se ensayan dos tecnologías diferentes para la esterilización de zumos de manzana. Las tecnologías aplicadas fueron la homogeneización por presiones ultra altas (UHPH) y la radiación ultravioleta de onda corta (UV-C). [...]
This work comprises the use of two different technologies for the hygienization of apple juices. Those technologies were the ultra-high pressure homogenisation (UHPH) and short-wave ultraviolet radiation (UV-C). [...]
2020
Registre complet
-
5.
13.2 MB
Nuevas aproximaciones metolodógicas para el diagnóstico de los trastornos motores esofágicos con manometría de alta resolución
/
Marín Rubio, Ingrid
;
Serra Pueyo, Jordi,
dir. ;
Domènech, Eugeni,
dir. ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Medicina
En la actualidad el diagnóstico de los trastornos motores esofágicos con manometría de alta resolución se basa en los criterios de Chicago, obtenidos por el análisis de 10 degluciones simples de 5 ml. [...]
The gold standard for the diagnosis of esophageal motor disorders is based on the data obtained at the individual analysis of 10 swallows of 5 ml of water performed by HRM, in supine position. These measurements obtained, and according to the Chicago criteria, will give us the diagnosis. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2020.
Registre complet
-
6.
29 p, 359.2 KB
Physical and oxidative stability of UHT milk-based product enriched with conjugated linoleic acid emulsified by Ultra-high Pressure Homonogenization
/
Gutiérrez Mérida, Cristina
Se ha estudiado la estabilidad física y oxidativa de un producto de base láctea UHT conteniendo una emulsión de aceite de soja enriquecida con ácido linoleico conjugado (CLA; 6%, v/v) en forma de ácido graso libre, estabilizada por homogenización a ultra alta presión (UHPH; 200 MPa) en comparación al proceso de homogenización convencional (CH; 15 MPa). [...]
Universitat Aùtònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària. Departament de Ciència Animal i dels Aliments 2016
Registre complet
-
7.
162 p, 1.2 MB
Aplicación de la ultra alta presión de homogenización (UHPH) en la elaboración de licuados vegetales de almendra de alta calidad
/
Valencia Flores, Dora Cecilia
;
Ferragut, Victoria,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Hernández Herrero, María Manuela,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
In the last years the almond beverage has experimented an increase on the consume, therefore, the commercialization area has been expanded, almost all around the world. This beverage further than be an alternative to milk for people with lactose intolerance, it is claimed because of its functional qualities that can contribute to reduce or prevent diseases, which are besetting society; this mainly due thanks to the content of the fatty acids, monounsatured and polyunsatured, and the antioxidants just like E vitamin, phenolic compounds and polyamines. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
8.
138 p, 1.8 MB
Prevalencia y determinantes de las lesiones vasculares cerebrales definidas por resonancia magnética y estudio de la función cognitiva en población adulta hipertensa y general
/
Riba Llena, Yolanda
;
Delgado Martínez, María Pilar,
dir. ;
Montaner, Joan,
dir. ;
Fonollosa Pla, Vicent,
tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Medicina
Las enfermedades cerebrovasculares y la demencia están entre las primeras causas de muerte y discapacidad en el adulto en países desarrollados. Su coste sanitario es muy alto para los sistemas sanitarios de salud pública y su incidencia se espera que siga aumentando con el envejecimiento de la población. [...]
Cerebrovascular disease (stroke) and dementia are first leading causes of death and disability in adults in developed countries. An important amount of public health budgets are spent in those diseases and their incidence is expected to grow with the aging population. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
9.
187 p, 2.1 MB
Influence of high pressure treatments on goat's milk cheese for the improvement of its sensory and commercial characteristics
/
Nicolau i Villellas, Natàlia
;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Buffa, Martín Nicolás,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu principal d'aquesta tesi va ser estudiar l'efecte de la intensitat de pressió (100, 200 o 300 MPa) i el moment (abans o després del salat; BS i AS, respectivament) de l'aplicació dels tractaments d'Alta Pressió (AP) sobre la capacitat de retenció d'aigua, les característiques de textura i el perfil sensorial dels formatges de cabra pressuritzats comparats amb els formatges control. [...]
The overall goal of the present PhD thesis was to study some factors related to the choice of pressure intensity (100, 200 or 300 MPa) and the moment of high-pressure (HP) treatments application (before and after brining; BS and AS respectively) that could influence water binding, textural characteristics and sensory profile of pressurized goat's milk cheeses compared with the control cheeses. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
10.
185 p, 2.1 MB
Improving poultry meat preservation by means of carbon dioxide atmospheres and high hydrostatic pressure
/
Al-Nehlawi Valverde, Aida
;
Saldo Periago, Jordi,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guri Baiget, Sònia,
dir. (MATGAS 2000) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La carn de pollastre és una de les carns més consumides a tot el món. Per tal d'ampliar els canals de distribució de la carn fresca i els seus derivats, la indústria alimentària ha desenvolupat mètodes de conservació per tal d'allargar-ne la seva vida útil i que permetin mantenir les propietats i la qualitat del producte original. [...]
La carne de pollo es una de las carnes más consumidas en todo el mundo. Para ampliar los canales de distribución de la carne fresca y sus derivados, la industria alimentaria ha desarrollado métodos de conservación para alargar su vida útil y que permitan mantener las propiedades y la calidad del producto original. [...]
Chicken meat is one of the most consumed meats in all over the world. In order to extend fresh poultry meat and meat products distribution, the food industry has developed preservation methods in order to prolong their shelf-life while the quality properties of the original product remain undamaged. [...]
[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
Registre complet
-
Documents de recerca :
11
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.