Resultats globals: 67 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 5 registres trobats
Llibres i col·leccions, 5 registres trobats
Documents de recerca, 57 registres trobats
Fons personals i institucionals, 2 registres trobats
Articles 5 registres trobats  
1.
18 p, 802.1 KB El retaule dels Osona de l'església de la Mare de Déu de Jesús (Eivissa, Illes Balears) : noves aportacions documentals / Ferrer Abárzuza, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona)
Aquest article presenta la confirmació documental de dues circumstàncies fonamentals en la història del retaule de la Mare de Déu de Jesús o de la Mare de Déu de la Llet d'Eivissa, obra de començament del segle XVI realitzada per Roderic i Francesc d'Osona. [...]
This paper presents new evidence for two important events in the history of the altarpiece of the Church of Our Lady of Jesus in Ibiza, also known as Our Lady of the Milk. The altarpiece was made by Rodrigo and Francisco de Osona in the early sixteenth century. [...]
Este artículo presenta la confirmación documental de dos circunstancias fundamentales en la historia del retablo de Nuestra Señora de Jesús o de la Virgen de la Leche de Ibiza, obra de principios del siglo XVI realizada por Rodrigo y Francisco de Osona. [...]

2017 - 10.5565/rev/locus.291
Locus amoenus, Núm. 15 (2017) , p. 17-34 (Articles)  
2.
4 p, 285.0 KB Anàlisi del contingut en calci de la llet / Abella, Marc (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat) ; Baenas, Albert (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat) ; Fernández, Yolanda (Institut Mercè Rodoreda, l’Hospitalet de Llobregat)
Es presenta un treball de recerca de segon de Batxillerat on s’han provat diferents tècniques analítiques per determinar el contingut en calci d’una llet comercial. Combinant diferents mètodes s’ha aconseguit trobar una forma ràpida, senzilla i eficaç de valorar el contingut en calci.
2011
Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 5-8  
3.
22 p, 224.8 KB Milk, social acceptance of a new food in Europe : Catalonia, 19th-20th centuries / Nicolau, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Pujol Andreu, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica) ; Hernández, Ismael (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
In this article we analyse the time course of the consumption of fresh milk in different regions of Europe between the 1870s and 1930s. Working from the case of Catalonia, we affirm that the increasing consumption of milk in that period must be especially linked to the spreading of new scientific knowledge in microbiology and nutrition that followed Pasteur’s discoveries. [...]
2010 - 10.4321/S0211-95362010000100005
Dynamis : Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque. Historiam Illustrandam, Vol. 30, Núm. (2010) , p. 119-139  
4.
6 p, 166.8 KB Un bou que era una planta (Bounegre : Bu nerzo/nerjo): contribució al lèxic tamazight dels Gelida (Argelita, Castelló) / Barceló, Miquel 1939- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
El nom de la partida rural de Bounegre a Argelita (Castelló), amb un origen desconegut fins ara, és posat en relació amb un terme del lèxic botànic tamazight (berber). El cas concret serveix per començar a caracteritzar la variant dialectal parlada pels Gelida, immigrats a al-Andalus abans del segle X.
The place-name of Bounegre (Argelita,Castelló) -up to now without an specific etymologicai identification- is possibly related to a botanichal word of the kabylian boundle of tarnazight. This particular case may be a start to carachterize the dialectichal variant spoken by the tribe of Gelida, inmigrated to al-Andalus before the Xth century.

1996
Faventia, V. 18 n. 2 (1996) p. 93-98  
5.
31 p, 812.3 KB Una tipología de transformación agraria en áreas de montaña / Tulla i Pujol, Antoni F. 1945- (Antoni Francesc)
Le développement agraire dans les domaines de montagne s'est réalisé au moyen de la croissance qualitative des exploitations agricoles. L'accumulation des capitaux est apparuc grâce aux progrès introduits progrcssivcmcnt dans les exploitations mémes mais aussi grâce à d'autres sourccs de financement: l'exploitation de la forét, le travail à temps partiel, l'espargne, le commerce, les crédits . [...]
Capitalist agricultural development in mountainous regions has concentrated on the qualitative improvement of peasant agrarian exploitations. Basically thc accumulation of capital has been achieved partly through gradual improvements in individual properties, and partly through the occasional injection of funds from other sourcers: woodcutting, part-time employment, savings dividends, commercial enterprises, tourisrn, credit schemes, . [...]

1982 - 10.1234/no.disponible.a.RACO.41291
Documents d'anàlisi geogràfica, N. 1 (1982) p. 107-139  

Llibres i col·leccions 5 registres trobats  
1.
27 p, 14.2 MB Sugestiones para el control sanitario de la leche pasteurizada / Vidal Munné, José, 1896-1958 ; Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Barcelona : Colegio Oficial de Veterinarios de Barcelona, 1948 (Linotipia Moderna)  
2.
30 p, 16.8 MB La leche principal factor de los trastornos digestivos en la primera infancia, su higiene y control sanitario / Riera i Adroher, Antoni, 1884-1967
[Madrid] Universidad Central. Facultad de Medicina 1926  
3.
28 p, 5.0 MB La Leche en la alimentación infantil / Agenjo Cecilia, César, 1909-1998
[Madrid] : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Sección de Puericultura, Maternología e Higiene Escolar, 1948. (Al Servicio de España y del Niño español ; 119-120.)  
4.
146 p, 54.3 MB La Joya pecuaria o explotación de los animales domésticos / Sugrañes i Bardají, Francesc, 1866-1937.
Barcelona : [Libería R. Royo], 1911  
5.
106 p, 67.2 MB Les Vaques i la producció de llet / Rossell i Vilar, Pere Màrtir. ; Escola Superior d'Agricultura de Barcelona
Barcelona : Escola Superior d'Agricultura, 1923 (Textos d'ensenyament postal agrícola.)  

Documents de recerca 57 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
Application of native fluorescence tracers for quick quantification of milk changes caused by novel processing technologies / Liu, Jinfang, autor. ; Castillo Zambudio, Manuel, supervisor acadèmic. ; Saldo Periago, Jordi, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Aquesta tesi doctoral se centra en l'ús d'indicadors nadius de fluorescència en la llet per establir models d'avaluació i predicció ràpida dels efectes de processament tèrmic (70-90 °C, 0-30 min) i homogeneïtzació d'ultra alta pressió (UHPH) (100-300 MPa, amb temperatura d'entrada de 22 a 83 °C) sobre llet sencera i desnatada de boví mitjançant espectroscòpia de fluorescència front-face (FFFS). [...]
Esta tesis doctoral se centra en el uso de indicadores nativos de fluorescencia en leche para establecer modelos de evaluación y predicción rápida de los efectos del procesamiento térmico (70-90 °C, 0-30 min) y de homogeneización a presión ultra-alta (UHPH) (100-300 MPa, temperatura de entrada 22-83 °C) sobre leche bovina entera y desnatada por medio de espectroscopía de fluorescencia front-face (FFFS). [...]
This PhD dissertation is focused on using native milk fluorescence indicators to establish models for rapid evaluation and prediction of the effects of thermal (70-90 °C, 0-30 min) and ultra-high pressure homogenization (UHPH) processing (100-300 MPa, inlet temperature 22-83 °C) on bovine milk by means of front-face fluorescence spectroscopy (FFFS). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
2.
Strategies for the optimization of cow dry period. / Parés i Riera, Silvia, autor. ; Arís Giralt, Anna, supervisor acadèmic. ; Bassols Teixidó, Anna Maria, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular.
Les vaques lleteres necessiten un període no productiu d'eixugat entre lactacions per tal d'assolir alts nivells de producció en la següent lactació. Durant aquest període, especialment en animals altament productius, la glàndula mamària és més sensible a contraure infeccions que provocaran malestar a l'animal i pèrdues al productor. [...]
Dairy cows need a dry period between lactations in order to achieve high production levels on the next lactation. During the dry period, specially in high-productive animals, the mammary gland is more susceptible to contract infections that produce discomfort to the animal and economical losses to the farmer. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
3.
204 p, 2.6 MB Estudios sobre identificación, lactación y cría de dromedarios en la isla de Fuerteventura (Canarias) = Studies on identification, lactation and rearing of dromedaries in the island of Fuerteventura (Canary Islands) = Estudis sobre identificació, lactació i cria de dromedaris a l'illa d eFuerteventura (Canàries) / Díaz Medina, Elena, autor. ; Caja López, Gerardo, supervisor acadèmic. ; Rovai, Maristela, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
Bellaterra (Barcelona) : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
4.
210 p, 3.2 MB Aplicación de indicadores nativos de fluorescencia para la evaluación rápida de daño térmico en el procesado de leche / Alvarado Mamani, Ulises, autor. ; Castillo Zambudio, Manuel, supervisor acadèmic. ; Saldo Periago, Jordi, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
L'objectiu d'aquesta tesi és l'aplicació d'indicadors nadius de fluorescència per a la quantificació ràpida dels canvis generats per la calor en diversos marcadors de dany tèrmic, com ara: hidroximetilfurfural (HMF), grups sulfhidril (-SH), àcid ascòrbic (17 ) i riboflavina (RBF) en llet desnatada mitjançant espectroscòpia de fluorescència "front-face". [...]
El objetivo de esta tesis es la aplicación de indicadores nativos de fluorescencia para la cuantificación rápida de los cambios generados por el calor en varios marcadores de daño térmico, tales como: hidroximetilfurfural (HMF), grupos sulfhidrilo (-SH), ácido ascórbico (AA) y riboflavina (Rbf) en leche desnatada mediante espectroscopía de fluorescencia "front-face". [...]
The objective of this thesis is the application of native indicators of fluorescence for the rapid quantification of heat-induced changes in several thermal damage markers, such as hydroxymethylfurfural (HMF), sulfhydryl groups(-SH), ascorbic acid (AA) and riboflavin (Rbf) in skim milk by front-face fluorescence spectroscopy. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016.  
5.
21 p, 689.6 KB Estudio de parámetros tecnológicos en leche de cabra obtenida bajo condiciones de estrés térmico por frío / Bonafede, Mauro F.
Se utilizaron muestras de leche provenientes de cabras estresados y no estresados térmicamente por frío, para determinar los posibles efectos del tratamiento sobre las propiedades tecnológicas de la leche como el tiempo de coagulación, la velocidad de agregación de la cuajada, la firmeza y la dureza de la textura obtenida. [...]
Milk samples were collected from cold-stressed and non-stressed goats to determine the possible effects on the technological milk properties as rennet clotting time, ratio of curd aggregation, firmness and texture hardness. [...]

2016  
6.
35 p, 1.1 MB Effect of the level of concentrate in the diet of dairy sheep on the milk yield and cheeseyielding features of the milk / Minh, Lý Đắc Triệu
Diet is an important factor to contribute the final quality of dairy products in ruminants, in which the supplementation with concentrate is used to increase and to equilibrate the intake of nutrients, expecting to produce a higher milk yield or to modify its composition. [...]
La alimentación es un importante factor determinante de la calidad final de los productos lácteos en rumiantes, en los que el suplementario con concentrado se usa para aumentar o equilibrar la ingestión de nutrientes, esperando producir así una mayor producción de leche o modificar su composición. [...]

2016  
7.
1 p, 63.1 KB Producció de llet a Catalunya 2.016 / Camps Rabadà, Jaume
2016  
8.
1 p, 533.1 KB Technical and economical impact on postpartum diseases in dairy cows / Galian Torras, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
9.
1 p, 868.8 KB Multiple births on high-producing dairy cows : triggering factors and consequences / Sucarrats Muñoz, Clara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
10.
1 p, 387.9 KB Composition and Health Benefits of Camel Milk / Porta, Carles ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  

Documents de recerca : 57 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 2 registres trobats  
1.
27 p, 14.2 MB Sugestiones para el control sanitario de la leche pasteurizada / Vidal Munné, José, 1896-1958 ; Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona
Barcelona : Colegio Oficial de Veterinarios de Barcelona, 1948 (Linotipia Moderna)  
2.
30 p, 16.8 MB La leche principal factor de los trastornos digestivos en la primera infancia, su higiene y control sanitario / Riera i Adroher, Antoni, 1884-1967
[Madrid] Universidad Central. Facultad de Medicina 1926  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.