Resultats globals: 4 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 3 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
6 p, 313.6 KB Què passa amb els aliments després de la seva digestió? / Bigas i Salvador, Montserrat ; Domènech, Mariona
Presentem tres activitats didàctiques complementàries, pensades per a alumnes de batxillerat, que pretenen estudiar el procés de digestió i d'absorció de nutrients al budell prim, des del nivell macroscòpic d'òrgan (pràctica de laboratori) al nivell molecular (simulació), tot considerant el procés de "parlar ciència" a través d'una activitat d'estructuració i la pro-ducció d'un text explicatiu.
2007 - 10.5565/rev/ciencies.264
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, N. 7 (2007) p. 17-22  

Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
1 p, 867.8 KB Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry / Farré Forcén, Inés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 230.6 KB Study of the substitution of modified starches for clean label starches / Grau Obradors, Àngels ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
197 p, 747.3 KB Implicaciones digestivas y metabólicas del consumo de almidón resistente en el cerdo / Martínez Puig, Daniel ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
La presente tesis doctoral tiene como objetivo general evaluar las principales consecuencias digestivas y metabólicas del consumo de almidón resistente utilizando el cerdo como modelo. Para la consecución de este objetivo se diseñaron tres experimentos. [...]
The main objective of the present thesis was to evaluate the principal digestive and metabolic consequences of the resistant starch consumption using the pig as a model. To reach this objective 3 experiments were designed. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.