Resultats globals: 5 registres trobats en 0.02 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 5 registres trobats
Fons personals i institucionals, 5 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 5 registres trobats  
1.
683x1024, 352.9 KB Bibliografía sobre carnes, despojos y despiece / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre carnes, despojos y despiece.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre carns, menuts i especejament.

2021 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
886x586, 58.8 KB Tripería de rumiantes: sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
El sector de tripería de un matadero valorizan los despojos y subproductos obtenidos en la carnización de los animales. También se divide en zonas y locales sucios y limpios, según las operaciones que realicen y el producto que manipulen y obtengan. [...]
El sector de triperia en un escorxador valoritza les despulles i subproductes obtinguts en la carnització dels animals. També es divideix en zones i locals bruts i nets, segons les operacions que realitzin i el producte que manipulin i obtinguin. [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
38 documents
3.
577x886, 118.5 KB Despojos cárnicos II / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
75 documents
4.
591x870, 259.9 KB Despojos cárnicos de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los despojos eran un buen recurso histórico para comer, de forma económica, "carne". De sabores y texturas muy diferentes entre si y respecto a la carne, eran muy apreciados porque culinariamente permitían variedad de preparaciones exquisitas: hervidos y aliñados (cap i pota, carn de perol. [...]
Les despulles eren un bon recurs històric per a menjar, de manera econòmica, "carn". De gustos i textures molt diferents entre sí i respecte a la carn, eren molt apreciats perquè culinàriament permetien varietat de preparacions exquisides: bullits i amanits (cap i pota, carn de perol . [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
30 documents
5.
880x591, 348.8 KB Despojos cárnicos de ovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
A raíz de la enfermedad de las vacas locas, la casquería de rumiantes sufrió una crisis muy importante. Hoy en día, por su precio y por ser un producto de gran estima para la población inmigrante, su consumo se ha recuperado. [...]
Arran de la malaltia de les vaques boges, les despulles de rumiants van patir una crisi molt important. Avui, pel seu preu i per ser un producte de gran estima per a la població immigrant, el seu consum s'ha recuperat. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
16 documents

Fons personals i institucionals 5 registres trobats  
1.
683x1024, 352.9 KB Bibliografía sobre carnes, despojos y despiece / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, sobre carnes, despojos y despiece.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, sobre carns, menuts i especejament.

2021 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
886x586, 58.8 KB Tripería de rumiantes: sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
El sector de tripería de un matadero valorizan los despojos y subproductos obtenidos en la carnización de los animales. También se divide en zonas y locales sucios y limpios, según las operaciones que realicen y el producto que manipulen y obtengan. [...]
El sector de triperia en un escorxador valoritza les despulles i subproductes obtinguts en la carnització dels animals. També es divideix en zones i locals bruts i nets, segons les operacions que realitzin i el producte que manipulin i obtinguin. [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
38 documents
3.
577x886, 118.5 KB Despojos cárnicos II / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
75 documents
4.
591x870, 259.9 KB Despojos cárnicos de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los despojos eran un buen recurso histórico para comer, de forma económica, "carne". De sabores y texturas muy diferentes entre si y respecto a la carne, eran muy apreciados porque culinariamente permitían variedad de preparaciones exquisitas: hervidos y aliñados (cap i pota, carn de perol. [...]
Les despulles eren un bon recurs històric per a menjar, de manera econòmica, "carn". De gustos i textures molt diferents entre sí i respecte a la carn, eren molt apreciats perquè culinàriament permetien varietat de preparacions exquisides: bullits i amanits (cap i pota, carn de perol . [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
30 documents
5.
880x591, 348.8 KB Despojos cárnicos de ovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
A raíz de la enfermedad de las vacas locas, la casquería de rumiantes sufrió una crisis muy importante. Hoy en día, por su precio y por ser un producto de gran estima para la población inmigrante, su consumo se ha recuperado. [...]
Arran de la malaltia de les vaques boges, les despulles de rumiants van patir una crisi molt important. Avui, pel seu preu i per ser un producte de gran estima per a la població immigrant, el seu consum s'ha recuperat. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
16 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.