Resultats globals: 5 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents gràfics, 3 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
45 p, 355.0 KB La inspección en una industria de jamón curado / Paulet Siles, Elisabet. ; Pedrós Landín, Raquel.
2010. (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària.)  
2.
218 p, 4.2 MB Textura de músculos de cerdo y de jamón curado con distintos niveles de NaCl, pH y contenido de agua / Ruiz Ramírez, Jorge ; Arnau, J. (Arnau i Arboix, Jacint), dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)) ; Gou Boto, Pere, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA))
La presente Tesis Doctoral tiene como objetivo determinar la relación entre parámetros de composición: actividad de agua (aw), contenido de agua (X), contenido de NaCl, pH de la materia prima y la relación nitrógeno no proteico/nitrógeno total con los parámetros de textura instrumental en músculos de cerdo y en jamón curado. [...]
The aim of the present Doctoral Thesis was to determine the relationship between the composition parameters: water activity (aw), water content (X), NaCl content, pH level and relationship non-protein nitrogen/total nitrogen with the parameters of instrumental texture in dry-cured muscles of pork and dry-cured hams. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005  

Documents gràfics 3 registres trobats  
1.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
1182x785, 190.4 KB Jamones españoles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Actualmente, y gracias en parte a la difusión internacional de la gastronomía elaborada por los cocineros españoles, los jamones de cerdo ibérico o blanco españoles han ganado reconocimiento entre los consumidores de todo el mundo. [...]
Actualment, i gràcies en part a la difusió internacional de la gastronomia elaborada pels cuiners espanyols, els pernils de porc ibèric o blanc espanyols han guanyat reconeixement entre els consumidors de tot el món. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
32 documents
3.
780x1182, 177.4 KB Despiece de porcino: jamón de York / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el jamón de York y su despiece.
Es presenta el pernil de York i el seu especejament.

1994 (Memoria cárnica digital)
11 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
1182x778, 152.8 KB Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia.
Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia.

2000 (Memoria cárnica digital)
20 documents
2.
1182x785, 190.4 KB Jamones españoles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Actualmente, y gracias en parte a la difusión internacional de la gastronomía elaborada por los cocineros españoles, los jamones de cerdo ibérico o blanco españoles han ganado reconocimiento entre los consumidores de todo el mundo. [...]
Actualment, i gràcies en part a la difusió internacional de la gastronomia elaborada pels cuiners espanyols, els pernils de porc ibèric o blanc espanyols han guanyat reconeixement entre els consumidors de tot el món. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
32 documents
3.
780x1182, 177.4 KB Despiece de porcino: jamón de York / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el jamón de York y su despiece.
Es presenta el pernil de York i el seu especejament.

1994 (Memoria cárnica digital)
11 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.