Resultats globals: 8 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 6 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
3 p, 1.2 MB Efecte dels colorants addicionats a pinsos per a animals de companyia sobre el desenvolupament de soques fúngiques / Rodríguez González, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; de la Fuente Canet, Aroa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Arosemena Angulo, Esteban Leonardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
L'addició de colorants en els aliments és una de les pràctiques més habituals en la tecnologia alimentària,no només en l'àmbit de l'alimentació humana, sinó també de l'animal. El present estudi posa de manifest l'efecte de determinats colorants que s'afegeixen al pinso per a animals de companyia sobre el desenvolupament de diferents soques fúngiques, que habitualment poden créixer sobre aquest tipus de substrats. [...]
The addition of colourings on food is a very common practice in food technology, both for food and feed. This study shows the effect of certain colourings commonly added to pet food, on the growth of different fungal strains that usually grow on this kind of substrate. [...]

2009
TECA, Vol. 11, Num. 1 (2009) , p. 20-22  

Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
31 p, 19.7 MB L'Alimentació de l'aviram en temps de guerra / Catalunya. Oficina de l'Ou
Barcelona : Direcció General d'Agricultura, 1937  

Documents de recerca 6 registres trobats  
1.
135 p, 1.2 MB Utilización de mezclas "unifeed" a base de concentrado y heno de alfalfa en el cebo de terneras / Madruga Criado, Ana ; Ferret, Alfred, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El incremento de precio de las materias primas de los piensos junto a la nueva Política Agrícola Común de la Unión Europea, obliga a los ganaderos, que utilizan raciones de alto contenido en concentrado en el cebo de terneras, a buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The combination of an increase in the price of concentrate ingredients and the reform of the Common Agricultural Policy in the European Union obliges farmers who use high concentrate diets in the intensive beef production system, to search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2018.  
2.
208 p, 1.8 MB Utilización de subproductos agroindustriales en alimentación líquida para cerdos de engorde / Sol Llop, Cinta ; Gasa, Josep, dir. ; Castillejos, Lorena, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La alimentación líquida (AL) se ha empleado en alimentación porcina desde hace varias décadas obteniendo en gran parte, resultados productivos satisfactorios comparados con la alimentación en seco. [...]
The liquid feed (LF) has been used in swine production for several decades obtaining satisfactory production results compared with dry feed. One of the factors that affect those results is the dilution ratio of the mixture. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  
3.
217 p, 2.1 MB Postformula feeding strategies to reduce concentrate consumption and improve feed efficiency in bulls fed high-concentrate diets / Verdú Piqué, Marçal ; Devant, Maria, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Als països mediterranis la majoria de bestiar d'engreix s'alimenta amb dietes riques en concentrat amb una ràtio de pinso i palla de 90:10, ambdós ad libitum, en menjadores separades. El cost del pinso (preu dels ingredients i el total de consum de pinso) representa el 70-80% dels costos de producció totals. [...]
In Mediterranean countries most of intensive beef cattle are fed high-concentrate diets with concentrate to straw ratio 90 to 10, both ad libitum in separate feeders. The concentrate cost (price of ingredients and total concentrate consumption) represents around 70-80% of total production costs. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
4.
186 p, 1.4 MB Incorporación de fuentes de fibra no forrajera en raciones mixtas completas para terneros en cebo intensivo / Iraira Higueras, Sergio Patricio ; Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El alza de precios de los ingredientes de los piensos ha generado condiciones críticas para los sistemas de cebo de terneros en España, obligando a los ganaderos que utilizan dietas de alta concentración energética, con pienso y paja entera de cereal, buscar alternativas que reduzcan los costes de producción. [...]
The increase in the price of concentrate ingredients has generated critical conditions in the Spanish intensive beef production system. Farmers using high energy diets, based on concentrates and cereal straw, must search for alternatives to reduce production costs. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
5.
60 p, 3.0 MB Adulteraciones con melamina / Marín Cosgaya, Laura ; Martín Gairal, Núria ; Martínez Mora, Martarta
2013  
6.
213 p, 1.1 MB Learning strategies to increase piglets feed intake after weaning / Figueroa Hamed, Jaime ; Pérez Hernández, José Francisco, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
En el presente trabajo se estudian diferentes estrategias de aprendizaje de la conducta alimentaria en cerdos lactantes y destetados. Los lechones podrían aprender a preferir aromas a través de su madre (Capitulo 1 y 5), por ensayo y error (Capitulo 2 y 3) o mediante interacciones sociales con otros lechones (Capitulo 4). [...]
The present work studies different learning strategies to increase the preference for flavours cues during lactation and after weaning. We propose that pigs may learn flavour preferences from their mother (Chapter 1 and 5), from trial and error tasks (Chapter 2 and 3) or from social interactions with conspecifics (Chapter 4), and that this learning may improve intake of new diets. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.