Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Llibres i col·leccions, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
10 p, 278.9 KB Aspectos limnológicos de estanques para la producción intensiva de tenca (Tinca tinca) / Vega, Celia de la ; Jambrina, Concha ; Saja, Raúl de ; Bécares Mantecón, Eloy (Universidad de León. Departamento de Ecología) ; Fernández-Aláez, Camino ; Fernández, Margarita
La Tenca está considerada una especie de crecimiento lento si se compara con otros ciprínidos, aunque la presencia de zooplancton en sistemas intensivos mejora significativamente el crecimiento de juveniles. [...]
Tench is considered a slow growing species in comparison with other ciprinids, even though high zooplancton densities in intensive farms significantly improve juvenile growth. In order to better study the which factors are important on trench production under semi-intensive conditions, an experiment was carried out, in nine triplicates pools combining different fertilizers (natural manure or nitrates) (3 inorganic pools, 3 organic pools and 3 control pools). [...]

2007
Limnética, V. 26 n. 1 (2007) p. 173-182  

Llibres i col·leccions 1 registres trobats  
1.
301 p, 176.1 MB Piscicultura / Darder y Llimona, Francisco de A., 1851-1918. ; Darder i Rodés, Geroni.
Barcelona : Imp. Hijos de D. Casanovas, 1913

Conté: Crónica piscatoria - Cría industrial de la trucha - Variedades piscícolas - Piscicultura fluvial y doméstica en China - Les escales per a peixos - Reproducció de la truita - Enemics d'els peixos, La lludria.  


Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
270 p, 1.9 MB Used of acid and re-esterified vegetable oils in fish diets / Trullàs Huguet, Clara ; Sala Pallarés, Roser, dir. ; Fontanillas Giralt, Ramon, dir. ; Tres Oliver, Alba, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La utilització d'olis natius d'origen vegetal (VO) en dietes per peixos com a substituts de la font lipídica tradicionalment utilitzada, l'oli de peix (FO), es veu limitada degut a la creixent demanda per part de les indústries de pinsos, aliments i biocombustibles. [...]
SUMMARY The use of native vegetable oils (VO) in fish diets as substitutes of the traditionally used lipid source, fish oil (FO), has limitations due to their growing demand by feed, food and biofuel industries. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.