Resultats globals: 2 registres trobats en 0.04 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
15 p, 2.3 MB Three antifungal proteins from penicillium expansum : different patterns of production and antifungal activity / Garrigues, Sandra (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Gandía, Mónica (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Castillo, Laia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Marx, Florentine (Medizinische Universität Innsbruck. Division of Molecular Biology) ; Marcos, José F. (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Manzanares, Paloma (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos)
Antifungal proteins of fungal origin (AFPs) are small, secreted, cationic, and cysteine-rich proteins. Filamentous fungi encode a wide repertoire of AFPs belonging to different phylogenetic classes, which offer a great potential to develop new antifungals for the control of pathogenic fungi. [...]
2018 - 10.3389/fmicb.2018.02370
Frontiers in microbiology, Vol. 9 (Oct. 2018) , art. 2370  
2.
34 p, 3.2 MB Genetic analysis of the slow melting flesh character in peach / Serra, Octávio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Giné Bordonaba, Jordi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Eduardo, Iban (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Bonany, Joan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Echeverria, Gemma (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Larrigaudière, Christian (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Arús i Gorina, Pere (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
The slow-melting flesh (SMF) trait in peach [Prunus persica (L. ) Batsch] defines a slower process of postharvest fruit-softening than the prevalent melting flesh (MF) types. This gives a longer shelf life and a delayed harvest-time resulting in better fruit quality. [...]
2017 - 10.1007/s11295-017-1160-x
Tree Genetics & Genomes, Vol. 13, issue 4 (Aug. 2017) , art. 77  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.