Resultats globals: 2 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
13 p, 251.3 KB Valoración económico-ecológica de la pérdida de nutrientes básicos de los suelos santafesinos / Graciela García, Mirta (Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Agrarias y Forestales) ; Vázquez, Mabel Elena (Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Agrarias y Forestales)
La provincia de Santa Fe presenta un creciente problema de acidificación de los suelos ocasionado, en parte, por la exportación de nutrientes básicos a través de las cosechas agropecuarias. El objetivo fue evaluar el impacto de la evolución de la agricultura en la pérdida de nutrientes básicos de los suelos de los distintos departamentos y el potencial costo de su remediación. [...]
The Santa Fe province presents an increasing problem of soil acidification caused in part by the export of basic nutrients through agriculture harvests. The aims was to assess the impact of the development of agriculture in the loss of these nutrients and the potential cost of remediation. [...]

2012
Revibec : revista de la Red Iberoamericana de Economia Ecológica, Vol. 19, desembre 2012, p. 29-41  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
222 p, 7.6 MB Potassium starvation responses in yeast highlight novel potassium-related functions / Canadell, David ; Ariño Carmona, Joaquín, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Antropologia Social i Cultural
Mantenir la homeòstasis de cations és essencial per la supervivència dels éssers vius, i en especial pels organismes unicel·lulars. El llevat Saccharomyces cerevisiae s'ha utilitzat al llarg dels anys com un organisme model per l'estudi del conjunt de processos que controlen els nivells intracel·lulars de cations. [...]
The maintenance of cation homeostasis is essential for the survival of all living organisms and especially for microorganisms. The yeast Saccharomyces cerevisiae has been used over the years as a model organism for study the processes that control intracellular cation levels. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.