Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.03 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
37 p, 1.2 MB Enhancing the bioproduction of value-added aroma compounds via solid-state fermentation of sugarcane bagasse and sugar beet molasses : operational strategies and scaling-up of the process / Martínez Avila, Oscar Mauricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Sánchez Ferrer, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Font i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Barrena Gómez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Bioproduction of generally recognized as safe (GRAS) products starting with low-cost raw materials has become significant in the biorefinery concept. Thus, the solid-state fermentation (SSF) of agro-industrial residues using GRAS strains appears as alternative to obtain aroma compounds. [...]
2018 - 10.1016/j.biortech.2018.04.106
Bioresource technology, Vol. 263 (Sep. 2018) , p. 136-144  
2.
69 p, 458.6 KB From wastes to high value added products : novel aspects of SSF in the production of enzymes / El-Bakry, Mamdouh (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Abraham, Juliana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Cerda Llanos, Alejandra Patricia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Barrena Gomez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Ponsá Salas, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Gea Leiva, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química) ; Sánchez Ferrer, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química)
Solid-state fermentation (SSF), a process that occurs in the absence or near absence of water, has been used for the production of various high value added products such as enzymes and other organic components. [...]
2015 - 10.1080/10643389.2015.1010423
Critical reviews in environmental science and technology, Vol. 45, issue 18 (2015) , p. 1999-2042  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.