Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
265 p, 4.9 MB Caracterització microbiològica i enzimàtica de la llet d'euga gestant. Avaluació de les propietats probiòtiques, antimicrobianes i preservadores / Girmé Vila, Gisela ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia
La llet d'euga és un aliment tradicional a l'Àsia central, Mongòlia i l'antiga Unió Soviètica, on ha estat una important font d'alimentació per a les seves poblacions. A Europa el consum de llet d'egua és relativament recent i es troba en expansió. [...]
Mare's milk is a traditional food in Central Asia, Mongolia and the older Soviet Union, where it has been an important source of food for their populations. In Europe mare milk consumption is relatively recent and in expansion, due to the high quality it has. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.