Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.03 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 4 registros
Documentos de investigación Encontrados 4 registros  
1.
1 p, 676.5 KB Catalytic mechanism of protein kinase A. γ-phosphoryl transfer step / Montpeyó Garcia-Moreno, David ; García Viloca, Mireia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2013
Grau en Bioquímica [814]  
2.
204 p, 8.1 MB Comportaments no clàssics d'enllaços [sigma] a l'esfera de coordinació de metalls de transcició / Besora, Maria ; Maseras Cuní, Feliu, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Lledós, Agustí, (Lledós i Falcó) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Vegeu mbbresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
2 documentos
3.
187 p, 4.2 MB Estudi dinàmic de processos de transferència i eliminació d'hidrogen : acoblament amb l'entorn / Vendrell Romagosa, Oriol ; Lluch López, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Moreno Ferrer, Miquel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
El treball de tesi es troba agrupat en 5 capítols a part de la introducció. El títol del treball fa referència a l'«entorn» i com s'acobla amb el moviment de l'àtom(s) d'hidrogen, ja sigui en reaccions de transferència o d'eliminació. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005  
4.
102 p, 2.8 MB Influència de l'entorn sobre les transferències protòniques en sistemes en estat excitat : estudi teòric de llur reactivitat fotoinduïda / Casadesús Castro, Ricard ; Moreno Ferrer, Miquel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química) ; Lluch López, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Vegeu rccresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
3 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.