Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
21 p, 1.1 MB Newcomers to farming : towards a new rurality in Europe / Monllor i Rico, Neus (Arrels a Taula) ; Fuller, Anthony M. (University of Guelph (Canadà))
One of the oldest laments in agrarian development has been over the ageing and loss of the farm population but, for the first time since the Second World War, a noticeable return to farming is now taking place across most of Europe. [...]
Una de les preocupacions més antigues del desenvolupament agrari ha estat l'envelliment i la pèrdua de la població agrària, però, per primera vegada des de la Segona Guerra Mundial, hi ha un retorn apreciable de la pagesia a bona part d'Europa. [...]
Uno de los lamentos más antiguos del desarrollo agrario ha sido el envejecimiento y la pérdida de la población agrícola, pero, por primera vez desde la Segunda Guerra Mundial, hay un retorno apreciable a la agricultura en la mayor parte de Europa. [...]
Un des plus anciens freins au développement rural est le vieillissement et la perte de la population agricole, mais, pour la première fois depuis la Seconde Guerre mondiale, il existe un retour notable à l'agriculture dans la plupart des pays européens. [...]

2016 - 10.5565/rev/dag.376
Documents d'anàlisi geogràfica, Vol. 62 Núm. 3 (setembre-desembre 2016) , p. 531-551 (Articles)  
2.
22 p, 501.7 KB La configuración de los circuitos «de proximidad» en el sistema alimentario : tendencias evolutivas / da Silva, Clecio Azevedo
La organización espacial del sistema alimentario supone una división del trabajo y del capital entre lugares a lo largo de las cadenas productivas, cuyas conexiones se dan mediante los flujos (de capital, de mercancías, de información, de tecnología, etc. [...]
L'organització espacial del sistema alimentari comporta una divisió del treball i del capital entre llocs al llarg de les cadenes productives, que estan connectades mitjançant els fluxos (de capital, de mercaderies, d'informació, de tecnologia, etc. [...]
L'organisation spatiale du système alimentaire suppose une division du travail et du capital entre lieux le long des chaînes productives, connectées à travers des flux (de capitale, marchandises, information, technologie, etc. [...]
The spatial organization of food systems would imply labour and capital divisions between places connected by flows (of capital, commodities, information, technology) vital to the production and circulation of surpluses throughout the productive chain. [...]

2009
Documents d'anàlisi geogràfica, N. 54 (2009) p. 11-32  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.