Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 2 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  

Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas, L. ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola, F. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  

Fons personals i institucionals 2 registres trobats  
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas, L. ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola, F. ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.