Resultats globals: 3 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 2 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
16 p, 3.8 MB The Role of Dietary Extra Virgin Olive Oil and Corn Oil on the Alteration of Epigenetic Patterns in the Rat DMBA-Induced Breast Cancer Model / Rodríguez Miguel, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Moral Cabrera, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Escrich Navarro, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Vela Sarrión, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Solanas i Garcia, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia) ; Escrich, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Disruption of epigenetic patterns is a major change occurring in all types of cancers. Such alterations are characterized by global DNA hypomethylation, gene-promoter hypermethylation and aberrant histone modifications, and may be modified by environment. [...]
2015 - 10.1371/journal.pone.0138980
PloS one, Vol. 10 Issue 9 (September 2015) , p. e0138980  

Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
1 p, 38.8 KB Caracterización físico-química de leches infantiles líquidas UHT elaboradas con emulsiones formuladas con mazada y obtenidas por homogeneización convencional y a ultra alta presión / Rocha Galecio, Karina Isabel ; Trujillo, Antonio-José, dir. ; Juan Godoy, Bibiana, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio se comparó leches infantiles (LI)s líquidas UHT elaboradas a partir de emulsiones que fueron sometidas a dos diferentes tratamientos de homogenización: convencional (CH) a 30 MPa y a ultra altas presiones (UHPH) a 200 MPa. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  
2.
33 p, 1.2 MB Caracterización de emulsiones O/W formuladas con mazada y aceites vegetales obtenidas por homogenización convencional a alta presión / Hernández Maya, César Fernando ; Trujillo, Antonio-José, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En este estudio, se elaboraron emulsiones de aceite en agua de mezclas de aceites de girasol y chía (ricas en ácidos grasos -3, 6 y 9), utilizando como emulgente la mazada, mediante homogenización convencional. [...]
2022
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.