Resultados globales: 1 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 1 registros  
1.
6 p, 152.4 KB Estudi de l'efecte de diversos factors sobre el contingut de vitamina C del suc de taronja / Hernández Santadaría, José Ángel (Institut Badalona VII)
El contingut de vitamina C en sucs de fruita es pot determinar mitjançant una volumetria redox amb el colorant 2,6-diclorofenol indofenol. Aquesta pràctica de laboratori es pot transformar en un petit treball d'investigació sobre la influència que tenen diversos factors en la disminució de la quantitat de vitamina C.
2011 - 10.5565/rev/ciencies.150
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 18 (març 2011) , p. 9-14  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.