Resultats globals: 10 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 9 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 7 registres trobats
Documents de recerca 9 registres trobats  
1.
159 p, 6.9 MB Revisión bibliográfica sobre Trichinella SPP. en jabalí y cerdo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta una revisión sobre Trichinella spp. , principalmente en cerdo y jabalí, de la bibliografía clásica veterinaria y de la documentación científica y de divulgación aparecida en los años 1973-2016. [...]
Es presenta una revisió sobre Trichinella spp. , principalment en porc i senglar, de la bibliografia clàssica veterinària i de la documentació científica i de divulgació apareguda als anys 1973-2016. [...]

2018
9 documents
2.
1 p, 2.9 MB Wild boar (Sus scrofa) in Catalonia. Analysis of the population high density / Magnet Molí, Albert ; Claramunt López, Bernat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2015
Graduat o Graduada en Biologia [812]  
3.
1 p, 690.6 KB The influence of climatic and dietary factors on the population density of wild boar Sus scrofa in Catalonia / Rigoni Farré, Olmo-Unai ; Rodà, F. (Ferran), 1953-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2015
Graduat o Graduada en Biologia ambiental [813]  
4.
1 p, 2.8 MB Factors affecting population density of wild boar (Sus scrofa) in France : importance of regional context / Palmero Iniesta, Marina ; Claramunt López, Bernat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Graduat o Graduada en Biologia ambiental [813]  
5.
6 p, 588.8 KB Trichinella status in the wild faune of Catalonia (NE Spain) : first report of T. spiralis in a wild boar from Montseny (Barcelona province). / Torrents, Alfredo ; Fàbregas i Comadran, Xavier ; Bolás, Francisco (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Parasitología) ; Nogal, Juan José (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Parasitología)
2014
3 documents
6.
2 p, 371.1 KB Carn de senglar : qualitat canal-carn, sanitària, nutricional i gastronòmica / Fàbregas i Comadran, Xavier
2005  
7.
14 p, 487.1 KB Informe veterinari : EMC de senglars / Fàbregas i Comadran, Xavier
2012  
8.
10 p, 563.8 KB Carne de caza silvestre : el jabalí / Fàbregas i Comadran, Xavier
2013  
9.
108 p, 11.1 MB Trichinella SPP. / Triquinosis / Triquinelosis : criterios de calidad en un EMC de jabalíes / Fàbregas i Comadran, Xavier
2014
8 documents

Documents gràfics i multimèdia 1 registres trobats  
1.
1024x768, 351.1 KB XVI Fira del Senglar d'Osor (2019) : raçes de gossos per a batudes i cuina de caça / Fàbregas i Comadran, Xavier
Osor (340 m) es un pequeño y bonito pueblo, situado en el corazón de la abrupta y boscosa comarca de las Guilleries (La Selva, Catalunya). Se presentan fotos de algunas de las exposiciones y actividades llevadas a cabo durante la XVI Feria del Jabalí de Osor (2019), la exhibición de razas de perros para batidas y la cata de platos de cocina de carne de jabalí.
Ósor (340 m) és un petit i maco poble, al cor de l'abrupta i boscosa comarca de les Guilleries (La Selva, Catalunya). Es presenten fotos d'algunes de les exposicions i activitats portades a terme durant la XVI Fira del Senglar d'Osor (2019), l'exhibició de races de gossos per a batudes i el tastet de plats de cuina de carn de senglar.

2019
47 documents

Fons personals i institucionals 7 registres trobats  
1.
1024x768, 351.1 KB XVI Fira del Senglar d'Osor (2019) : raçes de gossos per a batudes i cuina de caça / Fàbregas i Comadran, Xavier
Osor (340 m) es un pequeño y bonito pueblo, situado en el corazón de la abrupta y boscosa comarca de las Guilleries (La Selva, Catalunya). Se presentan fotos de algunas de las exposiciones y actividades llevadas a cabo durante la XVI Feria del Jabalí de Osor (2019), la exhibición de razas de perros para batidas y la cata de platos de cocina de carne de jabalí.
Ósor (340 m) és un petit i maco poble, al cor de l'abrupta i boscosa comarca de les Guilleries (La Selva, Catalunya). Es presenten fotos d'algunes de les exposicions i activitats portades a terme durant la XVI Fira del Senglar d'Osor (2019), l'exhibició de races de gossos per a batudes i el tastet de plats de cuina de carn de senglar.

2019
47 documents
2.
159 p, 6.9 MB Revisión bibliográfica sobre Trichinella SPP. en jabalí y cerdo / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta una revisión sobre Trichinella spp. , principalmente en cerdo y jabalí, de la bibliografía clásica veterinaria y de la documentación científica y de divulgación aparecida en los años 1973-2016. [...]
Es presenta una revisió sobre Trichinella spp. , principalment en porc i senglar, de la bibliografia clàssica veterinària i de la documentació científica i de divulgació apareguda als anys 1973-2016. [...]

2018
9 documents
3.
6 p, 588.8 KB Trichinella status in the wild faune of Catalonia (NE Spain) : first report of T. spiralis in a wild boar from Montseny (Barcelona province). / Torrents, Alfredo ; Fàbregas i Comadran, Xavier ; Bolás, Francisco (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Parasitología) ; Nogal, Juan José (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Parasitología)
2014
3 documents
4.
2 p, 371.1 KB Carn de senglar : qualitat canal-carn, sanitària, nutricional i gastronòmica / Fàbregas i Comadran, Xavier
2005  
5.
14 p, 487.1 KB Informe veterinari : EMC de senglars / Fàbregas i Comadran, Xavier
2012  
6.
10 p, 563.8 KB Carne de caza silvestre : el jabalí / Fàbregas i Comadran, Xavier
2013  
7.
108 p, 11.1 MB Trichinella SPP. / Triquinosis / Triquinelosis : criterios de calidad en un EMC de jabalíes / Fàbregas i Comadran, Xavier
2014
8 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.