Resultats globals: 3 registres trobats en 0.24 segons.
Articles, 3 registres trobats
Articles 3 registres trobats  
1.
17 p, 1020.2 KB Replacement of palm oil with soybean acid oil in broiler chicken diet : Fat digestibility and lipid class content along the intestinal tract / Jimenez-Moya, Beatriz (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Rodriguez-Sanchez, Raquel (AgResearch Ltd. Ruakura Research Centre) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study aimed to evaluate the replacement of palm oil (P) with increasing levels of soybean acid oil (SA), a by-product of soybean oil (S) refining, on lipid class content and fatty acid (FA) digestibility in the intestine and excreta of chickens at 11 and 35 days (d). [...]
2021 - 10.3390/ani11092586
Animals, Vol. 11 Núm. 9 (september 2021) , p. 2586  
2.
19 p, 1.6 MB Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tract / Jimenez-Moya, Beatriz (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Palm fatty acid distillate (PFAD) is a by-product of palm oil (P) refining. Its use in chicken diets is a way to reduce the cost of feed and the environmental impact. Its low unsaturated:saturated fatty acid ratio (UFA:SFA) and its high free fatty acid (FFA) level could be partially counteracted by its blending with soybean oil (S). [...]
2021 - 10.3390/ani11041035
Animals, Vol. 11 Núm. 4 (2021) , p. 1035  
3.
13 p, 23.3 MB Distribution patterns of influenza virus receptors and viral attachment patterns in the respiratory and intestinal tracts of seven avian species / Costa, Taiana P. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Chaves Hernández, Aida Jeannette (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Valle, Rosa (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Darji, Ayub (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; van Riel, Debbie (Erasmus Medical Center. Department of Virology) ; Kuiken, Thijs (Erasmus Medical Center. Department of Virology) ; Majó i Masferrer, Natàlia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Ramis Salva, Antonio José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
This study assessed the presence of sialic acid α-2,3 and α-2,6 linked glycan receptors in seven avian species. The respiratory and intestinal tracts of the chicken, common quail, red-legged partridge, turkey, golden pheasant, ostrich, and mallard were tested by means of lectin histochemistry, using the lectins Maackia amurensis agglutinin II and Sambucus nigra agglutinin, which show affinity for α-2,3 and α-2,6 receptors, respectively. [...]
2012 - 10.1186/1297-9716-43-28
Veterinary research, Vol. 43, (April 2012) , p. 28  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.