Resultats globals: 309 registres trobats en 0.06 segons.
Materials de curs, 200 registres trobats
Documents de recerca, 109 registres trobats
Materials de curs 200 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 102.8 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
2.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
3.
5 p, 81.3 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. S'estudiarà la microbiologia alimentaria, la toxicologia dels aliments, els mètodes de conservació dels aliments i la higiene alimentària i els sistemes de control. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
6 p, 93.3 KB Bioquímica II [103265] / Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
4 p, 75.9 KB Matemàtiques [103242] / Comalada Clara, Salvador ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'estudiant adquireixi els coneixements i les eines matemàtiques bàsiques per a poder entendre, usar i desenvolupar els models matemàtics associats als fenòmens químics, físics o biològics. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
5 p, 84.6 KB Reactors, Instrumentació i Control [103226] / Pérez Ortega, Julio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Reactors, instrumentació i control en la titulació. Aquesta és una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que inicia als estudiants en els sistemes en els que tenen lloc reaccions, el concepte i tipus de reactors ideals i les principals desviacions d'aquesta idealitat. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
6 p, 90.2 KB Bioquímica I [103266] / Bassols Teixidó, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
5 p, 82.5 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells Caballé, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
6 p, 88.4 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
4 p, 75.7 KB Pràcticum [103241] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials de curs : 200 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents de recerca 109 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 376.5 KB Food sovereignty and conservation of biodiversity / Estarellas Maurin, Aina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 5.8 MB Nutrition and cancer / Broto Torredemer, Valentina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 345.4 KB Stevia : production, cultivation and commercialization / Peris Invernon, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 934.7 KB How breast milk encourage the bacteria establishment in the gut / Pérez Calurano, Susana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 9.6 MB Bt crops resistant to insects / Casino Alcalde, Pablo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 813.0 KB Amino acids. Uses and applications in the food industry / Porret Flix, Oriol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 1.0 MB Nutrigenòmica : intolerància a la lactosa / Monfort, Màrcia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 597.1 KB Influence of leptin in the childhood obesity / Martín Graells, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 891.3 KB Decontamination of seeds for seed sprout production by high hydrostatic pressure / Descalzo Pérez, Mercedes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 379.3 KB Nutrigenomics : olive oil / Carles Moncada, Miquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 109 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.