Resultats globals: 375 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 175 registres trobats
Materials acadèmics, 200 registres trobats
Documents de recerca 175 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 173.9 KB Study on the feasibility of the use of aromatic substances to reduce the sugar content of pastry products / Pujol Belmonte, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 595.3 KB Cultured meat. The meat of the future? / Royo Salvador, Patricia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 248.5 KB Genetically modified salmon / Roquer Befani, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 490.4 KB Study of surimi derivatives present in the european market / Parra Rodríguez, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 945.1 KB Food patents. The unknown necessity / Martínez Arissó, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 240.2 KB Phenolic Compounds of Wine / Mariscot, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 692.1 KB The nutraceuticals / Riera Ferrón, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 784.4 KB Plankton in human food / Guspí Domènech, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 441.7 KB Biotechnological improvements in wine production. Vine yeast adapted at low temperatures. / Rossa Miranda, Jenifer ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 690.9 KB Muscle proteins analysis by sds-page / Romera López, José Luís ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 175 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials acadèmics 200 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
7 p, 102.8 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
2.
6 p, 92.4 KB Ous i Ovoproductes [102646] / Pla Soler, Reyes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Graduat o Graduada en Veterinària [955]  
3.
5 p, 81.3 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Mora Ventura, Maria Teresa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. S'estudiarà la microbiologia alimentaria, la toxicologia dels aliments, els mètodes de conservació dels aliments i la higiene alimentària i els sistemes de control. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
6 p, 93.3 KB Bioquímica II [103265] / Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
4 p, 75.9 KB Matemàtiques [103242] / Comalada Clara, Salvador ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'estudiant adquireixi els coneixements i les eines matemàtiques bàsiques per a poder entendre, usar i desenvolupar els models matemàtics associats als fenòmens químics, físics o biològics. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
5 p, 84.6 KB Reactors, Instrumentació i Control [103226] / Pérez Ortega, Julio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Reactors, instrumentació i control en la titulació. Aquesta és una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que inicia als estudiants en els sistemes en els que tenen lloc reaccions, el concepte i tipus de reactors ideals i les principals desviacions d'aquesta idealitat. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
6 p, 90.2 KB Bioquímica I [103266] / Bassols Teixidó, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
5 p, 82.5 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells, Eva ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
6 p, 88.4 KB Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària [103247] / Milán Sendra, María José ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura obligatòria de tercer curs que desenvolupa tant els aspectes científics com tècnics relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses agroalimentàries. El principal objectiu és introduir l'alumne en els aspectes econòmics a través d'una visió global i integradora de la teoria econòmica i la gestió de l'empresa. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
4 p, 75.7 KB Pràcticum [103241] / Hernández Herrero, María Manuela ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. [...]
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 200 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.