Results overview: Found 210 records in 0.02 seconds.
Course materials, 210 records found
Course materials 210 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
5 p, 103.4 KB Rotatori Salut Pública [102681] / Accensi Alemany, Francesc ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Domingo Álvarez, Mariano ; Marco Valle, Alberto ; Segalés Coma, Joaquim ; Majó Masferrer, Natàlia ; Casas Díaz, Encarna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura té un caràcter fonamentalment "professionalitzador", raó per la qual es dissenya i organitza per a que els estudiants de Grau de Veterinària tinguin l'oportunitat d'introduir-se en el context de la professió veterinària, la qual té múltiples àmbits d'especialització. [...]
Curricularmente, esta asignatura tiene un carácter fundamentalmente "profesionalizador", razón por la cual se diseña y organiza para que los estudiantes de Grado de Veterinaria tengan la oportunidad de introducirse en el contexto de la profesión veterinaria, la cual tiene múltiples ámbitos de especialización. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
2.
7 p, 119.0 KB Oftalmologia [104669] / Peña Giménez, Maria Teresa ; Leiva Repiso, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La Oftalmologia és una assignatura optativa de cinquè curs, molt important en la formació dels estudiants que desitgin aconseguir coneixements i habilitats per a dedicars-se a la clínica de petitcs animals. [...]
La Oftalmología es una asignatura optativa de quinto curso, muy importante en la formación de los estudiantes que deseen conseguir conocimientos y habilidades para dedicarse a la clínica de pequeños animales. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
5 p, 104.6 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
5 p, 107.6 KB Cultius Cel·lulars en Recerca Biomèdica [103977] / Martín Flix, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
CONTEXTUALITZACIÓ: L'assignatura de Cultius Cel·lulars en Recerca Biomèdica s'imparteix en el 2on semestre del 5è curs de la titulació de Veterinària a la Facultat de Veterinària. Aquesta és una assignatura amb un cert grau d'especialització, en la que es pretén que l'alumne adquireixi unes nocions bàsiques per iniciar-se en les metodologies utilitzades en la manipulació i el cultiu de cèl·lules eucariotes de mamífers. [...]
CONTEXTUALIZACIÓN: La asignatura de Cultivos Celulares en Investigación Biomédica se imparte en el 2º semestre del 5º curso de la titulación de Veterinaria en la Facultad de Veterinaria. Esta es una asignatura con un cierto grado de especialización, en la que se pretende que el alumno adquiera nociones básicas para poder iniciarse en las metodologías utilizadas en la manipulación y el cultivo de células eucariotas de mamíferos. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
5.
4 p, 106.6 KB Producció i Sanitat d'Aus [103968] / Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Majó Masferrer, Natàlia ; Asensio, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta és una assignatura optativa que s'imparteix durant el 5è curs, un cop l'alumne ha d'haver adquirit els coneixements teòrics bàsics relatius als sistemes de producció i als principals problemes patològics de les aus de producció. [...]
Esta asignatura optativa se imparte durante el 5. º curso del grado de veterinaria. Previamente, el alumno debe haber adquirido los conocimientos teóricos básicos relativos a los sistemas de producción y a los principales problemas patológicos de las aves de producción. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
6.
4 p, 101.8 KB Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967] / Mateu de Antonio, Enrique María ; Gasa Gasó, Josep ; Such Martí, Francesc Xavier ; Segalés Coma, Joaquim ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. [...]
La asignatura de Producción y Sanidad de Cerdos y Conejos es una asignatura optativa que tiene como objetivo genérico profundizar en los aspectos relacionados con la ganadería de estas especies enfocándose fundamentalmente en la resolución de situaciones prácticas. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
7.
4 p, 103.4 KB Producció i Sanitat de Bovins [103966] / Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Ferret Quesada, Alfred ; Martínez Martínez, Jorge ; Casellas Vidal, Joaquín ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
8.
11 p, 161.7 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents
9.
5 p, 107.9 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat Arara, Maria Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castella Gómez, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
11 p, 130.1 KB Rotatori Hospital Clínic Veterinari [102682] / Solano Gallego, Laia Maria ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Espada Gerlach, Yvonne ; Franch Serracanta, Jordi ; García Arnás, Félix Angel ; Pastor Milán, Josep ; Peña Giménez, Maria Teresa ; Prades Robles, Marta ; Pumarola Batlle, Martí ; Serratosa Vilageliu, Jordi ; Añor Torres, Sònia ; Lloret Roca, Albert ; Díaz-Bertrana Sánchez, María Carmen ; Martorell Monserrat, Jaume ; Costa Farré, Cristina ; Ferrer Caubet, Lluis ; Rappe, Katrin Steffanie ; García-Morato Fernández-Baíllo, Camino ; Adán Milanés, Ricard ; Argüelles Capilla, David ; Ordeix Esteve, Laura ; Torrente Artero, Carlos ; de la Fuente Hernández, Cristian ; José Cunilleras, Eduard ; Leiva Repiso, Marta ; Andaluz Martinez, Anna Maria ; Planellas Bachs, Marta ; Armengou Ruiz, Lara ; Moll Sánchez, Xavier ; Fresno Bermejo, Laura ; Bosch Lozano, Luis ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Rotatori Clínic" juntament amb el "Rotatori Salut Pública" són assignatures obligatòries dins de la matèria "Rotatori Pràctic" del cinquè curs de Veterinària. El "Rotatori Clínic" té un caràcter integrador i professionalitzant en l'àmbit de la Medicina Veterinària. [...]
Dado que esta asignatura obligatoria de quinto curso tiene carácter integrador, se exige que el estudiante haya superado al menos 210 ECTS para matricularse en el Rotatorio Clínico. Asimismo, se recomienda haber superado las asignaturas obligatorias de cuarto "Medicina y Cirugía de Animales de compañía I", "Medicina y Cirugía de Animales de compañía II", y "Medicina y Cirugía Équidos". [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documents

Course materials : 210 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.