Dipòsit Digital de Documents de la UAB 5 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
1.
10 p, 89.5 KB Body fat content, composition and distribution in Landrace and Iberian finishing pigs given ad libitum maize- and acorn-sorghummaize-based diets. / Morales, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez, J.F. ; Mourot, J ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
We aimed to determine whether the dietary carbohydrate source altered body fat composition and distribution in finishing lean (Landrace) and obese (Iberian) swine. To this end, twenty-four finishing castrated male pigs (12 Iberian and 12 Landrace; 108 kg live weight) were offered two diets differing in the main carbohydrates source, maize (diet M) or acorn-sorghum-maize (diet A). [...]
2003
Animal Science, Núm. 77 (2003) , p. 215-224  
2.
11 p, 3.0 MB Backfat fatty acid evolution in swine fed diets high in either cis-monounsaturated, trans, or (n-3) fats / Fontanillas Giralt, Ramon ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores ; Guardiola, Francesc
To evaluate the effects of dietary fats on the evolution of the fatty acid profile of swine backfat, 30 castrated Landrace x Duroc pigs averaging 26 kg were assigned three diets with 4% added pomace oil ( O ) , hydrogenated fat ( H ) , or linseed oil ( L ) . [...]
1998
Journal of Animal Science, Vol. 76 Núm. 4 (Abril 1998) , p. 1045-1055  
3.
8 p, 132.1 KB Effects of extra feeding in mid-pregnancy for three successive parities on lean sows’ productive performance and longevity. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Carrión, Domingo ; Coma, Jaume ; Chapinal i Gómez, Núria ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of this study was to investigate the long-term effects of increasing feeding allowance during mid-pregnancy in sows. A total of 103 PIC pregnant sows (mixed parity) were allocated to two treatments: control (C, n49) were fed 2. [...]
2010
Canadian Journal of Animal Science, Vol. 90 Núm. 4 (2010) , p. 521-528  
4.
7 p, 150.3 KB Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens / Schiavone, Achille ; Nery, Joana ; Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010)  
5.
11 p, 982.8 KB Increased sow nutrition during midgestation affects muscle fiber. / Cerisuelo Garcia, Alba ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Coma, J. ; Carrión, D. ; Chapinal i Gómez, Núria ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2009
Journal of Animal Science, Vol. 87 Núm. 2 (2009)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.